DÂMBOVIȚA Covid-19: Flori pentru farmaciste! Și ele sunt printre categoriile profesionale cele mai expuse

Farmaciștii și asistenții de farmacie sunt, zilele acestea, prin categoriile profesionale cele mai expuse la infectarea cu Covid-19, având în vedere contactul permanent cu oamenii care vin în farmacii. Cei mai mulți dintre aceștia sunt oameni în vârstă care au nevoie de medicamente pentru afecțiunile de care suferă. O florărie din Târgoviște s-a gândit să le mulțumească farmaciștilor și asistenților de farmacie oferindule buchete de flori.

Ieri, Florăria Iulia Flower a făcut un gest de apreciere față de farmaciștii și asistenții de farmacie, oferindu-le buchete de flori ca recunoaștere a eforturilor făcute în lupta cu virusul Covid-19. Le mulțumesc și eu pe această cale tuturor farmaciștilor, medicilor, asistenților medicali și asistenților de farmacie pentru tot cea ce fac!” a scris deputatul Carmen Holban pe pagina sa de facebook. Aceasta a făcut și un apel la dâmbovițeni să respecte măsurile impuse de autorități și să stea acasă cât mai mult timp.

…………………..

Dragi cititori, Gazeta Dâmboviței vă îndeamnă să respectați toate recomandărilor specialiștilor pentru a vă putea feri pe dumneavoastră și familia dumneavoastră de riscul de infectare cu noul coronavirus Covid-19.

De asemenea, respectați măsurile impuse prin ordonanța militară care limitează circulația persoanelor. Nu vă puneți în pericol pe dumneavoastră și pe cei dragi!

Să ne revedem sănătoși cu toții!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro