Cristian Stan (PSD), explicații despre refuzul de a prelua prerogativele de primar

Distribuie:

Odată cu întreruperea mandatului primarului Gabriel Boriga, opinia publică se aștepta ca PSD să fructifice acest moment prin impunerea unui viceprimar care să preia și atribuțiunile edilului. Ar fi fost împlinirea unui deziderat social democrat jinduit de 6 ani la nivelul organizației. Negocierile PDL și PSD par însă câștigate în această etapă de PDL, social democrații acceptând locul secund.

Cristian Stan, viceprimar și lider de grup PSD , a precizat în cadrul ședinței CLM că nu dorește să intre în cursa pentru preluarea prerogativelor. Secretarul primăriei, Cătălin Chiru, a explicat atunci că acest lucru nu este posibil, cei doi viceprimari intrând automat în cursă. În urma votului, democrat liberalul Ciprian Prisăcaru a devenit primar interimar cu 15 voturi “pentru”.

Referitor la situație, Stan a declarat pentru Gazeta Dâmboviței: “La acest moment, în ceea ce privește asigurarea unui echilibru la nivelul Consiliului Local, așa se impunea. PSD are 6 voturi din 21. S-ar fi ajuns la o situație în care era evident ca pe algoritmul politic, asa cum s-a votat la preluarea prerogativelor aș fi pierdut, așa că nu am vrut să mă expun la așa ceva. Toate la timpul lor. În viitorul mai apropiat sau mai depărtat nu se exclude o schimbare.”, a declarat președintele PSD Târgoviște.

Admițând că în ceea ce îl privește lucrurile stau exact așa cum le susține, întrebările sunt:

De ce nu a luptat PSD pentru a conduce chiar și interimar primăria și pentru a-i oferi eventualului candidat Cristian Stan un pole position în alegerile parțiale, așa cum ar fi făcut orice alt partid?

De ce a fost abandonat a doua oară, liderul social democraților târgovișteni, după ce chiar președintele PSD Dâmbovița a admis că acesta nu a primit sprijin de la nivel județean sau parlamentar în campania pentru europarlamentare și nu a obținut scorul pe care și l-ar fi dorit?

Și cât va accepta Stan această postură care îi diminuează evident șansele de a deveni primar de municipiu, pe care și le-ar fi putut maximiza doar  din opoziție?

Evident retorice!

Distribuie:

: 5 ganduri despre “Cristian Stan (PSD), explicații despre refuzul de a prelua prerogativele de primar

 • 25 iunie 2014 at 21:18
  Permalink

  De piciorul lui Cristi Stan atarna o ghiulea de Plumb…

  Reply
 • 25 iunie 2014 at 15:38
  Permalink

  Stan, …hmmm. sper sa fie controlat cat de curand de institutiile statului sa exolice cum de el cu cabinetul de avocatura castiga peste un miliard pe luna din cntracte cu primariile din dambovita!

  Reply
 • 25 iunie 2014 at 8:32
  Permalink

  bai toma.si prisecaru e ageamiu?sau nu sti cu cine ai votat?

  Reply
 • 24 iunie 2014 at 22:53
  Permalink

  Cel putin bine ca am scapat de un hot!

  Reply
 • 24 iunie 2014 at 20:53
  Permalink

  Ce edil poate fi îngâmfatul ăsta de Stan ? Este conștient că și pălăria de vice este prea mare pentru el, așa că mai bine stă și rânjește în poze! Rușine CLM Târgoviște,ați lăsat destinele municipiului pe mâna unor ageamii!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro