Corneliu Ștefan, la negocierile cu Președintele Iohannis. De ce a ales Marcel Ciolacu să fie însoțit de Președintele CJD

Astăzi, 11 octombrie au loc primele negocieri cu președintele României în vederea stabilirii noului Executiv. La aceste negocieri, liderul Partidului Social Democrat a ales să meargă alaturi de alți 3 lideri PSD din teritoriu.


Printre cei aleși de către Marcel Ciolacu se numără și președintele PSD Dâmbovița, respectiv Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Marcel Ciolacu a declarat că a vrut să-i demonstreze președintelui că PSD are oameni tineri, pasionați și cu inițiative orientate spre interesele cetățenilor.

„Astăzi, alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, dar și de primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și doamna Corina Ene, primar în comuna Căbeşti, judeţul Bihor, am participat la consultările cu președintele Klaus Iohannis.
Prin prezența noastră la Cotroceni, PSD a dat dovadă de responsabilitate și de maturitate politică. Am oferit soluții astfel încât, în cel mai scurt timp, România să revină la o situație stabilă, din toate punctele de vedere.”, a declarat Corneliu Ștefan.


Acest lucru nu poate decât să reprezinte un plus pentru dâmbovițeni, PSD fiind încă partidul cu cei mai mulți reprezentanți în Parlament și, de asemenea, cu șanse mari de a reveni la guvernare.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro