Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021
cornel_stefan

Corneliu Ștefan, apel către colegi: „Dacă pierdem banii, explicațiile sunt în zadar!”

Situația tensionată de la nivelul CJD, unde ACL ține în șah conducerea administrativă, în chestiunea adoptării rectificărilor bugetare și a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale, generează reacții din interiorul forului. Consilierul PSD, Corneliu Ștefan a lansat, ieri, pe pagina sa de Facebook un apel către colegii săi, pe care îi roagă să rezolve situația în interesul dâmbovițenilor.

La capătul a două zile extrem de tensionate, aș dori să fac un apel către colegii mei consilieri județeni, indiferent de formațiunea politică pe care o reprezintă: Să nu lăsăm campania electorală să ne îndepărteze de scopul pentru care suntem trimiși în Consiliul Județean. Chiar dacă cu toții slujim unui crez politic, pentru patru ani cât ține acest mandat, avem în primul rând o datorie administativă pe care am jurat să o respectăm. Am văzut în ultimele trei ședinte de consiliu desfășurate în mai puțin de 24 de ore: încrâncenare, orgolii, luptă pentru putere. O putere care nu înseamnă nimic dacă nu ne îndeplinim obligațiile către locuitorii județului. Ca membru al comisiei economice, fac un apel la toți colegii mei să găsească pe calea dialogului soluția pentru a adopta rectificarea bugetului propriu al CJD și alocarea de sume pentru echilibrarea bugetelor locale. Dacă vom pierde acești bani, orice explicații am da ar fi în zadar, indiferent pe ce poziție politică ne aflăm astăzi. Îmi doresc ca la negocierile politice ce vor avea loc să se discute administrație. Pentru politică vom avea destul timp.”  a notat Corneliu Ștefan.

CJD ar putea pierde banii alocați din rectificări în situația în care hotărârile amintite nu vor fi adoptate până la 30 octombrie. Vineri, 17 octombrie, de la ora 8:00 vor avea loc negocieri între liderii ACL: Ludovic Orban, Iulian Vladu, alături de Florin Antoniu, consilier independent, și conducerea CJD, reprezentată de Adrian Țuțuianu.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media