Conducerea Ambulanţei Dâmboviţa ar putea fi preluată de o femeie

Distribuie:

Social democraţii caută o soluţie pentru conducerea tehnică a Ambulanţei Dâmboviţa, după demiterea lui pesedistului Ciprian Oprescu. Unul din numele cel mai des vehiculate pentru a prelua postul de director tehnic este cel al consilierului local municipal PSD Rodica Bănescu. Inginer auto de profesie, Bănescu se potriveşte cerinţelor postului de conducere. Bănescu este în acest moment angajată a Companiei de Apă şi îndeplineşte politic funcţia de trezorier al organizaţiei municipale a PSD Târgovişte, fiind totodată şi consilier local municipal la Târgovişte.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 10 ganduri despre “Conducerea Ambulanţei Dâmboviţa ar putea fi preluată de o femeie

 • 23 iulie 2014 at 18:13
  Permalink

  Habar nu ai (Vasile) trag concluzia ca nu o cunosti prea bine pe d-na Banescu dar pt cultura ta te informez ca este de profesie ing auto si mai are si o fac de automatizari.Nu e nevoie sa-mi multumesti

  Reply
 • 23 iulie 2014 at 8:43
  Permalink

  Sa nu ai nevoie de salvare (ultimul) iar daca va fi nevoie si sa ajunga la timp,la conducerea institutiei trebuie sa fie d-na.Banescu

  Reply
 • 22 iulie 2014 at 23:03
  Permalink

  Mai terminati cu prostiile, cat de buna sa fie intr-un domeniu in care e aeriana.A, poate o pune pe post de sef garaj auto, acolo se pricepe, ai naibi cu Psd- ul vostru, puneti oameni in functie de profesionalism si nu de partid.Fiind trezorier cred ca cunoaste multe dedesupturi, fapt ce o propulseaza intr-un loc in care sper sa-si rupa gatul!

  Reply
  • 23 iulie 2014 at 8:39
   Permalink

   Domnilor Cucui, Dorin, Vasile

   In urma comentariile facute pe baza acestui articol, “domnilor” nu va gasesc decat niste frustrati si misogini. Tot ce reiese este ca vorbiti in necunostinta de cauza.
   Pentru ca traim intr o societate democratica orice “individ” are dreptul la libertatea de exprimare insa aceaste libertatea de exprimare trebuie asociata cu intelepciune, iar in cazul dumneavoastra, “politicieni de scara blocului”, nu intelegeti acest concept in adevaratul sens si construiti diverse afirmatii iresponsabile.
   Pentru astfel de cazuri ar trebui sa se aplice abolirea acestui drept.
   Atacurile unor “intelectuali ” ca Dvs si etichetarile rudimentare domnule Dorin si Vasile (rata somajului este destul de mare in Tgv) ne aduc aminte de vremuri mult trecute si nu fac decat sa infesteze viata din Romania.
   Experienta profesionala acumulata de a lungul multor ani de activitate completate cu studii in domeniu si diverse cursuri de formare o fac pe doamna Banescu sa fie propusa in aceasta functie de colegi care ii recunosc aceste merite si se ridica la aceeasi valoare ca si dansa.
   Domnilor va sugerez sa va pastrati frustarile vietii si sa veniti cu comentarii constructive.

   O zi buna,

 • 22 iulie 2014 at 20:43
  Permalink

  Nu mai fiti asa invidiosi; un om capabil face fata oriunde l-ai pune; iar experienta nu poate fi decat un avantaj ptr comunitate!
  O sa va convingeti in scurt timp!

  Reply
 • 22 iulie 2014 at 10:28
  Permalink

  Bai politicienii lui peste -de tineri ingineri auto -nu ati auzit ?Sau nu aveti din categoria consilieri ,trezorieri,lipitori de afise ?Nu am nimic cu matusica,o fi valoroasa,dar lasati-o sa-si continue visul la Compania de apa. Are deja un loc de munca .Mai promovati si tineri capabili (si cred ca gasiti prin judet) si care sa fie total dezinteresati de cine conduce vremelnic un judet.

  Reply
 • 21 iulie 2014 at 23:33
  Permalink

  Mai bine zic sa il inviem pe Tutancamon ca ar fi mai bine. Nu de relicve avem nevoie ci de oameni tineri si valorosi. Dar vad ca in lumea asta valorea nu se apreciaza ci numai parsivenia si interesele unor grupuri. Au schimbat un om valoros si aducem pensionari. Rusine daca se va intampla lucrul asta.

  Reply
 • 21 iulie 2014 at 21:29
  Permalink

  E un om deosebit! Dar si la CATD face treaba buna!

  Reply
 • 21 iulie 2014 at 15:04
  Permalink

  Merita! O recomanda realele calitati,profesionalismul si nu in ultimul rand, modestia!

  Reply
  • 21 iulie 2014 at 21:43
   Permalink

   Era si timpul! La vemuri noi oameni…si de data asta e o femeie:-)
   Rezultatele vor fi pe masura experientei si profesionalismului!
   …restul e de prisos!

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro