Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

„Condu Prudent”, un proiect inițiat de Rotaract Târgoviște

Clubul Rotaract Târgoviște, în colaborare cu Poliţia Rutieră Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, a inițiat o campanie de sensibilizare a șoferilor ce poartă numele „Condu Prudent”. Campania presupune lipirea de autocolante cu mesaje care îndeamnă la un condus preventiv.

Șoferii participanți la trafic reprezintă grupul țintă al acestui proiect, cu precădere cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, deoarece, statistic vorbind, aceste persoane sunt cel mai des implicate în accidente rutiere grave.

De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc o expoziție auto-moto, ce are ca scop reunirea  pasionaților precum și a iubitorilor de curse.

Parteneri în proiect sunt   Rotaract Târgoviște,   Rotary Targoviste,   Politia Rutieră Târgoviște,  Primăria Municipiului Dâmbovița,   Poliția locală,  Asociația Crucea Roșie Dâmbovița,   Retromobil Club Romania, KissFm și  Gazeta Dâmboviței.

Clubul Rotaract Târgoviște a luat ființă în anul 2010 și are ca scop organizarea de proiecte care să vină în folosul comunității. Clubul este format din tineri voluntari cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media