“Condu Prudent”, un proiect inițiat de Rotaract Târgoviște

Clubul Rotaract Târgoviște, în colaborare cu Poliţia Rutieră Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, a inițiat o campanie de sensibilizare a șoferilor ce poartă numele “Condu Prudent”. Campania presupune lipirea de autocolante cu mesaje care îndeamnă la un condus preventiv.

Șoferii participanți la trafic reprezintă grupul țintă al acestui proiect, cu precădere cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, deoarece, statistic vorbind, aceste persoane sunt cel mai des implicate în accidente rutiere grave.

De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc o expoziție auto-moto, ce are ca scop reunirea  pasionaților precum și a iubitorilor de curse.

Parteneri în proiect sunt   Rotaract Târgoviște,   Rotary Targoviste,   Politia Rutieră Târgoviște,  Primăria Municipiului Dâmbovița,   Poliția locală,  Asociația Crucea Roșie Dâmbovița,   Retromobil Club Romania, KissFm și  Gazeta Dâmboviței.

Clubul Rotaract Târgoviște a luat ființă în anul 2010 și are ca scop organizarea de proiecte care să vină în folosul comunității. Clubul este format din tineri voluntari cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro