Compania de Apă oferă recompense celor care îi pârăsc pe cei racordați fraudulos la apa și canalizare

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița a anunțat astăzi că va ogeri premii în bani celor care semnaeză cazuri de racordări ilegale. Masura este luată,conform reprezentanților societății datorită  numărul tot mai mare al furturilor de apă, inclusiv al racordărilor ilegale la reţeaua de canalizare, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa

Orice persoană care sesizează societatea cu privire la identificarea unui consumator fraudulos şi implicit a furtului de apă sau, după caz, a unui consumator care s-a racordat fraudulos la sistemul de canalizare, va fi recompensată cu o sumă de 10% din contravaloarea prejudiciului recuperat efectiv. Gratificaţia va fi plătită din contul contabil de cheltuieli făcute cu recuperarea debitelor.” se arată într-un comunicat.

Informatorii vor primii banii doar dacă Compania va recupera prejudiciul: “Suma cuvenită drept gratificaţie va fi acordată numai în situaţia în care sesizarea se confirmă, iar consumatorul fraudulos achită societăţii contravaloarea prejudiciului cauzat ca urmare a furtului de apă sau a racordării frauduloase la sistemul public de canalizare.Sesizările se pot face la numerele de telefon 0245.631.824, 0800.800.168, sau la sediul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, bulevardul I.C. Bratianu, nr. 50.

Societatea nu specifică ce se întâmplă în cazul în care sesizarea este una mincinoasă. Pentru a indetifica exact furtul  și prejudiciul trebuie deschis un dosar penal, iar pentru o eventuală percheziție, de un mandat dat de un judecător. Nu e clar nici din partea cui se va face sesizarea către poliție, din partea Companiei sau a informatorului. Pentru sesizare mincinoasa acesta poate fi tras chiar el la răspundere penală.

 

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro