COINCIDENȚĂ? Tel Drum a obținut un contract generos în Dâmbovița, după vânătoarea la care a luat parte și Adrian Țuțuianu

sursa foto: riseproject.ro – #TELEORMANLEAKS: Vânătorul roșu

 

Deși, o amnezie politică legată foarte probabil de pierderea statutului de membru PSD și a funcțiilor care rezultau din aceasta, îl împiedică pe fostul președinte PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu să-și amintească chefurile vânătorești organizate de managerul Tel Drum și principalul acționar oficial, Petre Pitiș, unele au rămas în memoria fotografiilor din celebra valiză Rise Project. Jurnaliștii Rise Project au publicat o serie de  fotografii, de la o partidă de vânătoare organizată în Teleorman, pe 5 ianuarie 2013, unde alături de Pitiș și Dragnea, se află în tabloul de final și Adrian Țuțuianu, alături de alți baroni PSD.

Țuțuianu a declarat pentru Rise că nu își amintește să fi fost vreo vânătoare, ci poate un eveniment de partid. „Eu am permis de vânătoare mai de curând. Dacă am fost acolo în 2013, am fost la masă. Posibil. Eu am mai fost la Turnu Măgurele la diverse întâlniri de partid. Dacă a fost și vreo vânătoare și m-oi fi dus la masă, e posibil, nu-mi aduc aminte. De regulă nu merg la vânătoare. Posibil să fi fost un eveniment de partid.”

Un eveniment de partid organizat de o firmă a partidului! Din baronii care apar în poze, majoritatea au acordat contracte generoase firmei Tel Drum. Nu face notă discordantă nici Țuțuianu.

Pe 21 octombrie 2014,  Tel Drum câștiga o licitație de 8.685.920 lei pentru Modernizare DJ 714 Glod Sanatoriul Moroeni – Pestera, sector Dichiu – Bolboci- Pestera (7,9 km). Contractul a fost atribuit de către Consiliul Județean Dâmbovița. Au fost 12 oferte, iar contractul de lucrări a fost atribuit firmei Tel Drum, deşi nu aceasta a avut preţul cel mai scăzut. Nu știm ce s-a întâmplat, exact, până la atribuire, firma cu cea mai mică ofertă nedorind să comenteze situația.

Tot în 2014, Dâmbovița primea cea mai mare alocare financiară din ultimii ani: 107 milioane de lei. 60 erau pe Programul Național de Dezvoltare derulat de ministerul dezvoltării condus de Liviu Dragnea. Tot în 2014, ministrul (pe atunci nu era încă liderul PSD) a făcut cele mai multe vizite în Dâmbovița. Pe 26 septembrie, râdea cu lacrimi la o întâlnire cu presa, după ce Țuțuianu îi adusese prin ordonanța migrației 20 de primari de la PDL și PNL, cea mai mare migrație politică din țară.

Vremuri fericite, cu partide de vânătoare, chefuri, croaziere pe Dunăre și funcții! După patru ani, însă, în tabloul de vânătoare a lui Dragnea, fostul său susținător dâmbovițean se află, nu printre vânători, ci printre victime.

 

Urmăriți întreaga poveste a vânătorilor Tel Drum alături de cei care le furnizau contracte pe bani publici în investigația Rise Project #TeleormanLeaks. – “Vânătorul roșu”

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “COINCIDENȚĂ? Tel Drum a obținut un contract generos în Dâmbovița, după vânătoarea la care a luat parte și Adrian Țuțuianu

  • 20 noiembrie 2018 at 22:26
    Permalink

    noi și ai noștrii pe banii voștri, pentru că putem
    pușculița TelDrum înainte de toate, pulime 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro