CNI bate pasul pe loc la Bezdead!

Distribuie:

Deși reabilitarea Căminului Cultural din localitatea Bezdead ar fi trebuit să fie aproape de finalizare, lucrările bat pasul pe loc, iar Compania Națională de Investiții, finanțatorul proiectului, nu pare să dorească rezolvarea lucrurilor.

Deși ultima dată, la începutul lunii octombrie, ei au fost cei care au convocat o întâlnire cu toți factorii implicați în proiect, reprezentații CNI au lipsit de la întâlnire, așa cum am aflat de la primarul localității, Teodora Anghelescu, care spune că a făcut adrese peste adrese la Compania Națională de Investiții, Consiliul Județean Dâmbovița, Prefectura Dâmbovița, Ministerul Dezvoltării, dar fără nici un rezultat.

În prezent, sunt doar doi angajați care lucrează la reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Bezdead și lucrările sunt foarte întârziate, până acum doar 20% din procentul de realizare a proiectului fiind realizat. Mai grav este că am intrat deja în sezonul rece și nu se știe cât vor mai continua să lucreze, spune primărița.

Căminul Cultural Nr.1 Bezdead (Casa de Cultură din Bezdead) este o clădire foarte importantă pentru comunitate, întrucât aceasta găzduiește majoritatea evenimentelor de interes din localitate, dar și mai multe servicii. Este vorba despre Biblioteca Comunală Vasile Voiculescu Bezdead și serviciul Biblionet. Aici se organizează serbările de sfârșit de an ale școlilor din localitate, precum și întâlnirile cu reprezentanții APIA sau alte evenimente importante pentru localitate.

Un proiect pentru reabilitarea acestuia a fost depus încă din 2008, dar abia în 2012 a fost prins la finanțare și, după ce acesta a fost reactualizat, ulterior finalizării licitației de către CNI, s-a dat ordin de începere a lucrărilor.

Costul lucrărilor pentru acest proiect se ridică la puțin peste 10 miliarde lei, bani vechi.

cni (1) cni (2) cni (3) cni (4) cni (5) cni (6) cni (7)

 

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro