Carmen Holban: “Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc”

Candidat PSD pentru Camera Deputaţilor,Carmen Holban, preşedinta femeilor social deocrate târgoviştene, consideră ca prioritate a PSD, dezvoltarea clasei de mijloc. Un studiu Nilsen dat publicităţii în 2013, arăta că  în România clasa de jos adică cea care nu-şi permită să facă cheltuieli de voie,  ajunge la aproximativ 80 de procente, în timp ce clasa noastră de mijloc, plus cea superioară, pe undeva la 20% din populaţie.

Carmen Holban: Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi banii pentru a îşi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

: 4 ganduri despre “Carmen Holban: “Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc”

 • 9 noiembrie 2016 at 6:17
  Permalink

  ca să crezi o fărîmă și să îndrăznești cu acest GIO – PSD, cel mai umblat pe la guvernarea României, trebuie să fii masochist ori mancurt.
  de la pensionarul cuman, vot canci! 🙁

  Reply
 • 8 noiembrie 2016 at 17:31
  Permalink

  Tovarasa viceprimar, poate va dati partea dorsala jos de pe scaunul de la farmacie si va duceti in Parcul Mitropoliei sa vedeti cacatul de ciori in care se joaca copiii targovistenilor care v-au ales la Primarie. La ce focar de infectie e acolo, va sugerez sa deschideti in zona Parcului o noua farmacie, de unde sa cumpere parintii dezinfectante contra cacatului de cioara. A, si daca binevoiti sa va dati dorsala jos de pe scaun, poate il convingeti si pe tovarasul primar, ca cacatul de cioara ar trebui sa-i miroasa si domniei sale, nu doar targovistenilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro