“Capul plecat, sabia nu-l taie!?” Ioana Cristea nu se apără de acuzațiile de minciună

Ioana Cristea, directorul “buturugii mici”, Serviciul Public Județean de Apă, nu se mai apară în scandalul în care a târât-o „buturuga mare”, Compania de Apă, reprezentanții acesteia insinuând că directoarea nu a spus adevărul într-o conferință, în care spunea că menține scăzut prețul al apei fără subvenții de la CJD, ci doar prin autofinanțare, încă din 2013. „Buturuga mare” nu a suportat faptul că „buturuga mică” a comunicat public că ar avea un preț mai mic la apă, fără ajutor, ci doar din  eficiența sistemului.

Atât în cursul zilei de ieri, 11 februarie, cât și astăzi, 12 februarie, am încercat să dialogăm cu doamna Ioana Cristea, care ne-a răspuns la telefon, dar a precizat că nu va face alte declarații decât: “Eu nu mint!”, lucru cu care ne-a rugat să o și cităm. Pentru că am insistat a mai adăugat și că nu dorește să facă rău absolut nimănui, fără a comenta mai mult situația.

Refuzul unei persoane de a se apăra atunci când este făcut public mincinos, fiind și în posturi de conducere administrativă și politică, este cel puțin curios, în condițiile în care persoana susține totuși că nu minte. Așa că ne-am gândit puțin cui ar putea face rău Ioana Cristea, dacă s-ar apăra. Pe lista scurtă ar fi: conducerea Companiei de Apă, în frunte cu domnul Staicu, care ar dovedi astfel că poate călca pe cadavre pentru funcție; imaginii partidului, târât într-un asemenea scandal între membrii săi; actualului director economic al Companiei de Apă, fostă mână dreaptă a Ioanei Cristea, care susține cu o schemă, nesemnată și neștampilată de SPJA,  că în perioada ianuarie – octombrie 2013, SPJA ar contat și pe subvenționare (poate de aceea directorul Eugenia Poenaru era atât de tulburată când își punea la zid fosta colegă, încât aproape avea lacrimi în ochi) și, poate, i-ar putea face rău chiar și propriului copil, salariat, de multă vreme, al Companiei de Apă.

Chiar dacă uman înțelegem motivele capului plecat și asumării etichetei de “mincinos”, considerăm totuși că directorul Ioan Cristea este obligată de situație să lămurească lucrurile, în condițiile în care presa a preluat declarațiile dânsei și ale directorului economic SPJA, despre subvenționarea sistemului, exact așa cum aceștia le-au făcut. Pentru că dacă vreuna din părți a mințit, oricare ar fi ea, se impune o demisie de onoare!

Așa cum atenționăm, încă, de ieri, cineva va fi sacrificat mediatic în acest scandal.  Așteptăm cu interes lămurirea situației!

 

Pe aceeași temă: Dorin Staicu încearcă discreditarea colegei de partid Ioana Cristea!?

Staicu să ia exemplu de la Cristea! Apa la SPJA e doar 3,6 lei metrul cub

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro