Dorin Staicu încearcă discreditarea colegei de partid Ioana Cristea!?

Enervat la culme, după cum spun susele noastre, pentru faptul că Ioana Cristea, directorul Serviciului Public Județean de Apă a făcut public tariful pentru serviciul de apă al instituției care este net sub cel al Companiei, Dorin Staicu încearcă o discreditare a acesteia.

Conform unui comunicat primit la redacție, Compania de Apă pune diferența de preț pe faptul că Serviciul Public Județean de Apă ar primi subvenție din partea CJD.

“Compania de Apă pentru a accesa fonduri UE trebuie să trăiască pe picioarele sale fără subvenţie pentru cheltuielile de operare. Niciodată SPJAAC Dambovita nu s-a autofinanţat, de exemplu pe tot parcursul anului 2013, pierderile SPJAAC Dâmbovița au fost acoperite din subventii în sumă de 6 miliarde lei vechi de la CJD, iar pentru anul 2014 Serviciul Public de Apă D-ta primește subvenție în sumă de 7 mld lei vechi”. se arată în comunicat.

Aceasta în condițiile în care, la sfârşitul lunii ianuarie, înainte ca presa să facă unele comparații între prețurile celor două instituții pentru apă, Cristea afirma într-o conferință de presă, secondată de directorul economic al SPJA, că instituția a primit ca subvenție 30 de miliarde în 2010, 18 miliarde în 2011, 8,3 miliarde în 2012, din care a rambursat 600 de milioane, iar că din 2013 s-a autofinanțat și că în ciuda acestei situații nu va majora prețul apei.

Contactată telefonic, Ioana Cristea a precizat că este extrem de afectată de situaţie şi că va face o nouă comunicare publică pe acest subiect. A mai precizat și că nu știe care este conținutul comunicatului, nefiindu-i solicitată părerea în acest sens. A ţinut, însă, să sublinieze că: „Eu nu mint!” În această situație încurcată, rămâne de văzut care din cei doi social democraţi va fi sacrificat mediatic.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “Dorin Staicu încearcă discreditarea colegei de partid Ioana Cristea!?

 • 27 martie 2014 at 6:50
  Permalink

  DATI-L JOS PE PUTOAREA DE STAICU NIMITI-O IN FUNCTIE PE D-NA CRISTEA

  Reply
 • 12 februarie 2014 at 11:02
  Permalink

  Sunt locatar al blocului 53 in micro 6. Pe scara AsiB s-au amenajat camine unde s-au instalat contuarele de apa.Fiecare apartament pe cheltuiala proprie a tras conducta de pexal in apartament.Contuarele sunt in camin.Dupa un timp il vad pe Domnul Staicu la un post local unde afirma ca prin fonduri Europene a inceput bransarea individuala.Am crezut ca inebunesc.Tot ce pot sa va spun.Asta este Domnul Staicu.FERITIVA DE EL.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro