Asistent medical condamnat pentru trafic de influență

Dâmbovița/Asistent medical condamnat pentru trafic de influență

La data de 26.09.2017, magistrații Tribunalului Dâmbovița au dispus condamnarea cu acord de recunoaștere a inculpatului S.H., asistent medical în cadrul Spitalului de Urgență Târgoviște – Secția Exterioară nr. 5 Psihiatrie, Gura Ocniței la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei închisorii sub supraveghere și prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității pe o perioadă de 90 de zile la Primăria orașului Târgoviște – Direcția Salubritate Târgoviște sau Arhiepiscopia Târgoviște – Mănăstirea Stelea, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Sentința nu este definitivă.

În fapt, în urma activităților de cercetare penală desfășurate de către ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și în baza ordonanțelor de delegare, s-a reușit probarea activității infracționale a inculpatului S.H. sub aspectul săvârșirii în concurs a trei infracțiuni de trafic de influență.
La data de 15.07.2016, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, împreună cu procurorul de caz, au organizat acțiunea de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta din urmă primea de la martorul denunțător suma de 450 lei.

Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că, în cursul anului 2016, în trei rânduri, inculpatul S.H. a pretins și primit de la martorul denunțător C.M.A. suma totală de 1200 lei și o sticlă de whisky, din care 250 de lei și sticla de whisky pentru sine, iar restul sumei pentru a fi înmânată unui doctor din cadrul aceleiași unități spitalicești, în schimbul promisiunii că își va trafica influența pe care o are asupra acestui cadru medical în legătură cu internarea tatălui denunțătorului.
Inculpatul a fost trimis în judecată, în stare de libertate, prin rechizitoriul din data de 29.05.2017, întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Direcţia Generală Anticorupţie
Bucureşti, Şos. Olteniţei nr. 390A, sector 4
Telefon: 021 – 332.19.96; Fax: 021 – 332.19.89, E-mail: [email protected]
TelVerde anticorupţie 0800.806.806 – Linie telefonică gratuită unde puteţi sesiza faptele de corupţie săvârşite de lucrătorii M.A.I.
www.mai-dga.ro

 

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro