Alegeri în PNL Dâmbovița: Florea Mușat, primarul comunei Băleni, despre viitorul președinte

Astăzi de la ora 16:00, câteva sute de delegați liberali sunt așteptați să-și aleagă viitorul președinte al PNL Dâmbovița.  Concurența este acerbă în cadrul organizației pe toate posturile. Pentru președinte s-au înscris: Iancu Caracota, Marius Caravețeanu, Sorin Davidescu și Preduț Ciprian. Ultimul fusese exclus în urmă cu câțiva ani din PNL, dar se pare că a redevenit membru. Datorită concurenței acerbă și situației unora dintre candidați sunt așteptate momente tensionate în cadrul alegerilor, de aceea majoritatea primarilor se feresc să spună public de partea cărui candidat sunt.

Unul dintre primarii liberali care nu s-a ferit să-și facă cunoscută opțiunea, este primarul Băleniului, Florea Mușat: „Viitorul președinte al PNL Dâmbovița trebuie să  ne organizeze mai bine, să ne înțeleagă problemele cu care  ne confruntăm. Dintre cei doi candidați, eu mă voi opri asupra domnului Caracota fiind si senator, având și  o experiență politică în spate, cu multe bătălii politice, unele câștigate, unele pierdute este adevărat, dar și din înfrângeri capeți experiență, așa cum știu din propria experienţă. În plus, toți primarii avem nevoie de sprijinul său la centru, pentru că situația este grea pentru primarii liberali și pentru comunitățile conduse de ei. 

Colegul Marius Caravețeanu, fiind primar de oraș, s-a angajat la fel ca și mine, la anumite proiecte pentru locuitorii care ne-au ales în aceste funcții și trebuie să le realizăm. La partid trebuie acum, fiind în opoziție, o muncă foarte minuțioasă, care îi va răpi viitorului președinte foarte mult timp. De aceea nu cred  că un primar va reuși să își armonizeze programul ca să poată să fie și în fruntea primăriei și la conducerea unei organizații județene.”

Florea Muşat nu candidează pentru nici o funcţie în PNL Dâmboviţa. Alţi colegi primari s-au înscris însă în cursă.

Întâlnire organizată de PNL Băleni

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro