Adrian Ţuţuianu, explicaţii cu privire la vizita ministrului Pricopie la care presa nu a fost invitată

Aflat la un eveniment public în localitatea Costeşti Vale, preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, a ţinut să dea un drept la replică cu privire la articolul publicat de Gazeta Dâmboviţei, despre lipsa presei la vizita ministrului Remus Pricopie, în oraşul Moreni.

MINISTRUL DÂMBOVIȚEAN REMUS PRICOPIE FUGE DE PRESA LOCALĂ! ARE ȘI DE CE!

Conform preşedintelui CJD, Pricopie nu a fugit de presă, dar oficialităţile  au luat de comun acord decizia ca discuţiile cu profesorii şi mediul de afaceri să aibă loc departe de ochii jurnaliştilor:  Niciodată tot ce face o oficialitate, nu înseamnă că trebuie să fie însoţit de presă. Aşa am hotărât, împreună, că o să facem o vizită de lucru în care ne ducem şi discutăm direct cu oamenii şi aşa am şi făcut. Nu ascund că am abordat şi teme politice la zi pentru că suntem cu 2 săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale.”  a spus preşedintele CJD.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”qXIDW5GbmVc”]

Adrian Ţuţuianu a declarat şi că, în cadrul vizitei de al Moreni, prezenţa ministrului educaţiei  la firme din domeniul textil, a fost justificată de dorinţa reprezentanţilor acestor societăţi  de a sprijini financiar înfiinţarea unor clase de învăţâmânt profesional  care să pregătească personal pentru acest domeniu. Aceelaşi intenţie există şi la Găeşti şi Târgovişte, unde societăţi ca Arctic sau Cromsteel au nevoie de personal pregătit, dar din păcate sistemul de învăţâmânt nu corespunde cerinţelor pieţei muncii. Acest lucru ar putea fi reglat în anul şcolar 2015 – 2016.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 12 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu, explicaţii cu privire la vizita ministrului Pricopie la care presa nu a fost invitată

 • 22 octombrie 2014 at 20:06
  Permalink

  Și noi credeam că n-ați chemat presa pentru a nu vă întreba de prietenia dintre dumneavoastră domnule Țuțuianu și familia, mai bine zis doamna primar de moreni!

  Reply
 • 22 octombrie 2014 at 10:11
  Permalink

  Nu au mai avut nici o panglica de taiat? Sau le-a fost teama de intrebarile incomode pt domnul ministru…Apropo, domnul ministru a invatat care este diferenta intre un lup si o vulpe? dar,probabil ca partidul nu-i cere asta ….

  Reply
 • 22 octombrie 2014 at 6:14
  Permalink

  🙂 ce nu e clar: “…să facem o vizită de lucru în care ne ducem şi discutăm direct cu oamenii…”
  deci presa nu ie OAMENI!
  capisci? 😀

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro