Adrian Ţuţuianu, explicaţii cu privire la vizita ministrului Pricopie la care presa nu a fost invitată

Aflat la un eveniment public în localitatea Costeşti Vale, preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, a ţinut să dea un drept la replică cu privire la articolul publicat de Gazeta Dâmboviţei, despre lipsa presei la vizita ministrului Remus Pricopie, în oraşul Moreni.

MINISTRUL DÂMBOVIȚEAN REMUS PRICOPIE FUGE DE PRESA LOCALĂ! ARE ȘI DE CE!


Conform preşedintelui CJD, Pricopie nu a fugit de presă, dar oficialităţile  au luat de comun acord decizia ca discuţiile cu profesorii şi mediul de afaceri să aibă loc departe de ochii jurnaliştilor:  Niciodată tot ce face o oficialitate, nu înseamnă că trebuie să fie însoţit de presă. Aşa am hotărât, împreună, că o să facem o vizită de lucru în care ne ducem şi discutăm direct cu oamenii şi aşa am şi făcut. Nu ascund că am abordat şi teme politice la zi pentru că suntem cu 2 săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale.”  a spus preşedintele CJD.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”qXIDW5GbmVc”]

Adrian Ţuţuianu a declarat şi că, în cadrul vizitei de al Moreni, prezenţa ministrului educaţiei  la firme din domeniul textil, a fost justificată de dorinţa reprezentanţilor acestor societăţi  de a sprijini financiar înfiinţarea unor clase de învăţâmânt profesional  care să pregătească personal pentru acest domeniu. Aceelaşi intenţie există şi la Găeşti şi Târgovişte, unde societăţi ca Arctic sau Cromsteel au nevoie de personal pregătit, dar din păcate sistemul de învăţâmânt nu corespunde cerinţelor pieţei muncii. Acest lucru ar putea fi reglat în anul şcolar 2015 – 2016.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 12 ganduri despre “Adrian Ţuţuianu, explicaţii cu privire la vizita ministrului Pricopie la care presa nu a fost invitată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic