ACL acuză, anticipat, PSD de fraudarea alegerilor cu urna mobilă! Vezi replicile dintre partide

ACL Dâmbovița acuză printr-un comunicat de presă că TSD încearcă la nivelul județului Dâmbovița să convingă persoane sănătoase să solicite urna mobilă, asigurându-le că le vor procura adeverințe medicale. ACL a făcut un apel la medicii să nu cedeze presiunilor venite din partea PS și să nu elibereze asemenea documente medicale.

În replică, PSD se apără și spune că aceste acuzații sunt de fapt o încercare de a abate atenția de la faptul că ACL nu ar avea o platformă program pentru îmbunătățirea vieții dâmbovițenilor.

Reproducem, mai jos, schimbul de replici dintre cele două forțe politice, purtat prin intermediu comunicatelor de presă, pe subiectul urnei mobile:

 Comunicat de presă ACL Dâmbovița

Alianța Creștin Liberală Dâmbovița a luat notă cu preocupare de intenția PSD de a frauda alegerile prezidențiale pe orice cale, inclusiv prin practicarea unor metode de folosire nelegală a urnelor mobile.

În acest sens, încă de acum, reprezentanți ai TSD Dâmbovița organizează discuții cu alegători, cu și fără suferințe sau dizabilități, pe care încearcă să-i determine să solicite urna mobilă, asigurându-i că li se vor procura adeverințe medicale care să le permită votul la domiciliu.

Întrucât, în conformitate cu legea, solicitarea urnei mobile este condiționată de preexistența unor documente medicale eliberate de medicul curant sau de familie, punerea în operă a unui sistem organizat și controlabil de exprimare a votului presupune și colaborarea culpabilă a unor medici, aspect deosebit de grav, de natură a atrage răspunderea penală.

Cunoscând comportamentul electoral dubitabil al PSD, ilustrat în campaniile electorale anterioare, ne adresăm tuturor medicilor, indiferent de calitatea lor, cu rugămintea de a nu ceda la niciun fel de presiune și de a asigura exprimarea votului la domiciliu sau în unități spitalicești numai acelor alegători care se află în imposibilitate medical certificată de deplasare la secțiile de votare.

Totodată, solicităm președinților birourilor secțiilor de vot să verifice cu maximă atenție, în preziua votului, toate solicitările de urnă mobilă, astfel încât folosirea nejustificată a acestei posibilități de exprimare a votului să fie stopată.

 

                        COMUNICAT DE PRESA PSD DÂMBOVIȚA

Organizatia Judeteana a PSD Dambovita respinge cu vehementa acuzatiile mincinoase si calomnioase ale reprezentantilor ACL Dambovita, cu privire la o posibila folosire nelegala a urnelor mobile.

In lipsa unei platforme program si a unor masuri concrete pentru imbunatatirea vietii dambovitenilor, asa zisii lideri ACL Dambovita, lipsiti de orice urma de moralitate si bun simt, vin in fata presei locale cu declaratii mincinoase si defaimatoare care, spera ei sa le acopere incompetenta si totala lipsa de preocupare fata de soarta dambovitenilor.

Organizatia Judeteana PSD Dambovita mizeaza si de aceasta data pe inteligenta, integritatea si discernamantul alegatorilor damboviteni ca nu se vor lasa pacaliti de cei care timp de 10 ani i-au saracit si umilit.

PSD Dambovita are convingerea ca dambovitenii vor sa faca DREPTATE PANA LA CAPAT.

                                                                       

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “ACL acuză, anticipat, PSD de fraudarea alegerilor cu urna mobilă! Vezi replicile dintre partide

 • 24 octombrie 2014 at 6:06
  Permalink

  „DREPTATE PANA LA CAPAT” a ajuns să fie apanajul exclusiv al DNA-ului
  alegătorii dâmboviţeni au dovedit că au mînă în a alege puşcăriaşi şi puşcăriabili 🙁
  de aceea se impune: STOP ELECTING IDIOTS!

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro