Zona Titu a adus cele mai multe voturi pentru PSD Dâmbovița: “Să strângem rândurile și să continuăm cu aceeași determinare”

Partidul Social Democrat Dâmbovița își păstrează poziția de lider în județ și după alegerile europarlamentare. Peste 77 000 de dâmbovițeni au ales să voteze lista de candidați a partidului. Cele mai multe voturi au venit din sudul județului, din zona Titu, unde partidul are mulți primari cu multe mandate. Vicepreședintele PSD Dâmbovița și liderul organizației Titu, Vlad Oprea, a mulțumit astăzi primarilor, dar și întregii echipe pentru rezultat, și a cerut ca organizația să strângă rândurile, pe fondul pierderii alegerilor la nivel național. Conform unui comunicat al organizației în perioada următoare vor fi analizare rezultatele din toate localitățile pentru a corecta problemele în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și a localelor de anul viitor.

PSD Dâmbovița s-a clasat pe locul 1 în județ, la alegerile Europarlamentare și pe locul 5 pe țară!

77000 de voturi, 33%!

Zona Titu – foto ( 16 localități ) pe locul 1, ca de fiecare dată!

Oamenii au votat așa cum au dorit și nu comentez acest aspect! E dreptul constituțional al fiecăruia dintre noi!

Dragnea la pușcărie (s-a dus deja, deși e discutabilă situația lui ) !
Ciuma roșie!
Penali !
m..e PSD!

S-a vrut emoție ca de obicei ,#rezist, piața Victoriei, Iohannis, diaspora, votezi și vii din nou la coadă ca să dea bine în poză deși e liber la alte secții etc…!

Acum întreb și eu stimați prieteni,

Azi mai găsiți pe cineva care să vă deschidă ușa în comunitățile dumeavoastră, care să rezolve lucrurile administrative, care să stea săptămânal sau poate zilnic de vorbă cu voi și nu doar din 4 în 4 ani, în afară de primarii dumneavoastră?!

Eu zic că nu!

Nu vine nici USR, nici Cioloș sau Barna, nici Rareș Bogdan, nici Băsescu, nici Corina Crețu cu Tudose și nici Orban !

Vreau să mulțumesc tururor primarilor PSD din județ pentru implicare, să mulțumesc tuturor colegilor parlamentari, membrilor BPJ , consilierilor locali și județeni, președinților de organizații, miltanților, membrilor simplii, tinerilor de la departamentul online și în mod special Rovanei Plumb, președinta organizatiei noastre !

E cazul să strângem rândurile și să continuăm în același ritm si cu aceeași determinare!

Să fim sănătoși!” a scris Oprea pe facebook.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro