Vlad Oprea și-a depus candidatura la Titu, însoțit de liderii organizației PSD Dâmbovița

Distribuie:

Fostul viceprimar al orașului Titu, președintele PSD local și-a depus astăzi candidatura pentru primăria orașului. Tot astăzi au fost depuse candidaturile pentru Consiliul Local Titu din partea social democraților. La eveniment au luat parte conducerea organizației județene reprezentată de  președintele PSD Dâmbovița și deputatul Corneliu Ștefan și președinte executiv al PSD Dâmbovița,  senatorul Titus Corlățean, împreună cu deputatele PSD: Carmen Holban și Claudia Gilia, primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu,  deputatul Marian Țachianu și Alin Manole, vicepreședinte CJD.

“Am venit astăzi în echipă completă să îl susținem pe Vlad Oprea candidatul PSD pentru primăria orașului Titu și în calitatea mea de președinte al organizației PSD Dâmbovița și de viitor președinte al CJD voi fi alături de cetățenii orașului Titu, voi fi alături de comunitatea locală, voi fi alături de toate proiectele de dezvoltare. Orașul Titu este un pol de dezvoltare și împreună cu toți primarii din localitățile învecinate vom avea proiecte pentru toate comunitățile. Pe 27 septembrie, Partidul Social Democrat va câștiga alegerile pentru primăria Titu, pentru consiliul local Titu și nu în ultimul rând pentru Consiliul Județean Dâmbovița.”a precizat după depunerea dosarelor de candidatură, deputatul Corneliu Ștefan, candidat al formațiunii politice pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

„Suntem înaintea unui moment electoral important pentru România și pentru județul Dâmbovița și pentru orașul Titu. Venim din partea Partidului Social Democrat cu o echipă puternică la Titu. Susținem candidatura domnului Vlad Oprea pentru funcția importantă de primar al orașului Titu, împreună cu o listă de consilieri PSD foarte puternică Avem încredere în Vlad Oprea, în capacitate și experiența pe care deja a acumulat-o în gestionarea chestiunilor administrative de interes pentru Titu: este consilier local, a fost viceprimar, este tânăr, are o familie. Are toate argumentele și susținerea politică a PSD pentru câștigarea acestor alegeri importante împreună cu un consiliu local care să arate o majoritate la nivelul orașului Titu. Ca senator de Dâmbovița, vicepreședinte al senatului României am toată încrederea și voi arăta în continuare toată susținerea pentru candidatura lui Vlad Oprea. Titu are nevoie de o schimbare. De o schimbare în bine! Administrația orașului a funcționat prost, neperformant, iar orașul nu s-a dezvoltat. Ne propunem ca împreună cu echipa pe care o anunț de pe acum câștigătoare la nivelul Consiliului Județean cu președinte Corneliu Ștefan să facem o echipă cu nou administrație a orașului Titu cu Vlad Oprea primar, cu echipa de consilieri, pentru a promova proiecte importante pentru Titu.” a apreciat senatorul Titus Corlățean.

“Cred sincer că Vlad Oprea este persoana cea mai potrivită să conducă administrația locală din Titu. Este tânăr, are experiență administrativă, are o echipă echilibrată acoperind domenii diverse de activitate și multe proiecte pe care vrea să le dezvolte. Actuala administrație a avut destul timp la dispoziție, dacă dorea sau știa să dezvolte orașul. Nu s-a întâmplat nimic, de aceea cred că e timpul ca oamenii să facă schimbarea de care Titu are nevoie. Suntem alături de Vlad, de echipa sa și de oamenii din Titu”, a declarat deputatul Carmen Holban, președintele OFSD Târgoviște.

„ Ca președinte al Organizației de femei social democrate mă bucur nespus să văd că pe lista de consilieri sunt multe dintre colegele noastre de la Titu. Este o recunoaștere pentru activitatea depusă de femeile din PSD Titu și încă un motiv în plus, față de cele invocate de colegii mei, să îi fiu alături lui Vlad Oprea în această competiție electorală. Știu că nu e o luptă simplă, dar sunt sigură că Vlad și colegii și colegele noastre de la Titu se vor mobiliza în așa fel încât să câștige și să  poată să pună în aplicare toate proiectele pentru dezvoltarea orașului” a precizat și deputatul Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița.

“Le mulțumim tuturor că, în ciuda programului foarte încărcat pe care îl are fiecare dintre ei, au fost alături de noi, astăzi. Este un semn de încredere și un sprijin moral de care avem nevoie! De acum suntem în linie dreaptă pentru Titu. Din septembrie lucrurile se vor schimba în bine!” a transmis Vlad Oprea în numele echipei sale.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro