Viorica Dăncilă: “Am fost și rămânem singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor”

Doamna președinte cum ați descrie guvernarea PSD, în fruntea căreia v-ați aflat?

Am condus Guvernul României un an și nouă luni în care am avut o singură abordare: să lucrez pentru oameni, să pun suflet în ceea ce fac, iar la final de mandat să mă duc în fiecare județ și să nu îmi fie rușine să mă uit în ochii oamenilor, pentru că niciodată nu am luat o decizie împotriva lor. De fiecare dată am știut că atunci când în ședința de Guvern adopt un act normativ, în spatele acelor file, în spatele cifrelor sunt oameni și de fiecare dată m-am gândit la cei care beneficiază de acel act. M-am gândit la pensionari atunci când am crescut pensiile, m-am gândit la medici, la profesori, la cei din agricultură la investiții, m-am gândit la comunitățile locale, la primari, care, ca și mine, au venit în fața cetățenilor cu un program de guvernare. Ei au venit cu un program de guvernare pentru comunitatea lor și toți am dorit să ducem la bun sfârșit acest program, pentru că este un program pentru oameni, este un program așteptat, este un program pentru binele acestei țări, pentru binele fiecărui județ și fiecărei comunități. Am acționat de fiecare dată cu credință în Dumnezeu, cu încredere în oameni, cu încredere în soțul meu și în familia mea, cu încredere în toți cei care vor binele acestei țări.

Ce simțiti că s-a schimbat de la moțiunea de cenzură și până astăzi?

Johannis și Guvernul au adus în rândul oamenilor îngrijorare, nesiguranța zilei de mâine, multe amenințări, un program de guvernare antiromânesc, un program de guvernare care condamnă din nou la sărăcie. Românii au dreptul la siguranța zilei de mâine. Părinții și bunicii noștri s-au săturat de tristețe și de griji, au nevoie de oameni care să vină lângă ei și să îi sprijine atunci când au nevoie.
Încă din primele 3 zile ale acestei guvernări vedem cum se confirmă, din păcate, toate avertismentele PSD. Guvernul lui Iohannis nici nu s-a instalat bine la Palatul Victoria și anunță deja tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii și a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă și noi taxe.

Acesta este, dragi români, noul Guvern al României. Echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puși acolo ca să răspundă la comenzi și să îi mai asigure un mandat. Acești oameni s-au trezit peste noapte miniștri și, în afară de tăieri, desființări și concedieri, nu știu să facă nimic.

Avem un președinte care e avid de putere. Dorința lui nu este de a le fi mai bine românilor. Deciziile lui nu sunt pentru România. Dorința lui este să aibă cât mai multă putere în această țară. Dorința lui este să desființeze PSD, să distrugă acest partid, să îl ducă în istorie. Oare ce președinte într-un stat membru al UE ar avea această abordare extremistă? Eu cred că niciunul, dar președintele își poate permite orice. Nu se gândește la imaginea țării, la ce simt toți cei care au beneficiat de măsurile acestei guvernări. Nu se gândește la viitorul copiilor și nepoților noștri. Dorința de a câștiga puncte electorale și de a lua un nou mandat este mai mare decât dorința de a reda încrederea românilor și de a aduce o imagine mai bună pe plan extern României.

România este a noastră, a tuturor. Trebuie să aducem între români pacea și unitatea, consensul și echilibrul și pentru acest lucru trebuie să mergem toți la vot, indiferent de culoarea politică, pentru că lupta noastră este pentru fiecare comunitate în parte, pentru toate județele și pentru România.

Ce va face PSD în perioada următoare?

Adevărul este că acest Guvern este un pericol pentru România și trebuie oprit la vot! Nu trebuie să lăsăm toată puterea asupra acestei țări în mâna unui singur om! Dacă au făcut atâtea în doar 3 zile, imaginați-vă ce îi așteaptă pe români!

Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună opoziţie pe care au văzut-o vreodată aceşti amatori. Pentru că am fost și rămânem singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor!

O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare şi vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud şi mai incompetent guvern, aşa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi.

Nu îi vom lăsa să facă acestei ţări tot răul de care sunt în stare. Și pentru acest lucru, e nevoie ca la votul de duminică românii să aleagă Partidul Social Democrat și Viorica Dăncilă, singurii care au puterea de a înlătura acest dictator și marionetele lui din fruntea statului român!(Publicitate Electoral)


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro