Vicepreședinte PSD Dâmbovița, propunere de ignorare a deciziei Cex pentru că forul nu a ținut cont de scrisoarea primarilor

Ionuț Bănică, vicepreședinte PSD Dâmbovița și primar al comunei Corbii Mari, propune, într-o postare pe facebook ignorarea deciziei Cex de excludere a lui Adrian Țuțuianu. Bănică face această recomandare ca urmare a faptului că Cex nu a ținut cont de scrisoarea semnată de primari, în care își declară sprijinul pentru președintele Țuțuianu.

Vezi și: Lista primarilor care au semnat o declarație de susținere a lui Adrian Țuțuianu

“Știu că e o decizie a Comitetului Executiv, dar eu propun să o tratăm cu aceeași „prețuire” cu care a tratat și Comitetul scrisoarea noastră de susținere pentru Adrian Țuțuianu.” a scris Bănică, care a subliniat că Adrian Țuțuianu rămâne președintele incontestabil al PSD Dâmbovița. Toate aceste apecte se vor discuta în ședința convocată pentru ora 16:00, când organizația va lua o decizie asupra modului în care vor acționa susținătorii lui Adrian Țuțuianu după excluderea acestuia. 

Sunt dezamăgit și revoltat după decizia Comitetului Executiv Național de excludere din partid a președintelui PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu.
Dezamăgit – pentru că am crezut ca un naiv că un interes general mai mare va depăși intrigile unor personaje minuscule.
Revoltat – pentru că am ajuns, ca organizație, ca oameni care am muncit din greu pentru acest partid, să fim executați fără niciun argument rațional.

Eu știu așa: că PSD Dâmbovița a avut un lider – pe Adrian Țuțuianu – cu care a câștigat zdrobitor toate luptele pe care le-a purtat. Nu știu unde erau atunci indivizii care se ocupă cu înregistrări, dar știu unde eram noi și știu cine era în fruntea noastră. Pentru mine și pentru foarte, foarte mulți colegi Adrian Țuțuianu rămâne președintele incontestabil al PSD Dâmbovița.

P.S: Știu că e o decizie a Comitetului Executiv, dar eu propun să o tratăm cu aceeași „prețuire” cu care a tratat și Comitetul scrisoarea noastră de susținere pentru Adrian Țuțuianu.” a scris Bănică.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro