Ședința la PSD Dâmbovița, de la ora 16:00! “Lucrurile sunt complicate!” Ce a transmis Rovana Plumb

Social democrații dâmbovițeni sunt convocați, de la ora 16:00, la partid, într-o întâlnire pe care se pare că o va prezida Adrian Țuțuianu. Acesta a afirmat, ieri, imediat după excludere că se va consulta cu aceia din partid care i-au fost alături. Sunt invitați parlamentari, primari, consilieri județeni. Șe așteaptă o decizie de forță în apărarea lui Țuțuianu și eventuale demisii din structurile de conducere ale organizației.

Excluderea lui  pune, însă, organizația într-o situație complicată. O recunosc și unii dintre liderii locali. Vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa a declarat pentru Gazeta Dâmboviței că excluderea liderului este o greșeală, dar și că acesta se va bucura de sprijinul organizației atât cât se va putea, situația fiind una complicată: “Consider că e o mare greșeală și că Țuțuianu este un exemplu de cum se conduce o oranizație către performanță. Trecând peste toate greșelile lui, care există, nu le putem nega, plusurile și calitățile lui nu le poate contesa nimeni. Categoric organizația Dâmbovița este unde este și a fost cu rezultatele pe care le-a avut, și datorită lui pentru că a condus organizația într-un stil învingător și cu siguranță ne-a insuflat și nouă aceeași atitudine și mentalitate și rezultatul și de la locale și de la parlamentare i se datorează în mare parte. E păcat ca s-a ajuns aici. Sper, deși nu știu dacă se va mai găsi vreo variantă, sper să-l avem din nou alături. Lucrurile sunt complicate. Noi o să îl susținem, atât cât putem, pentru că omul ăsta a fost permanent alături de organizațiile din județul Dâmbovița.”a declarat Ana.

Organizația este prinsă între Țuțuianu, care a pierdut președinția în urma excluderii, și Rovana Plumb, numită interimar de Liviu Dragnea. Conform târgoviște.info, aceasta ar fi trasmis, încă de ieri, să nu se organizeze întâlniri ale organizației fără prezența ei. Plumb a convocat Biroul Permanent Județean pentru mâine, 7 noiembrie.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro