Vasile Tița, candidatul PSD pentru Lucieni, proiecte pentru infrastructură și utilități în comună: “În ultimii 30 de ani nu s-a făcut absolut nimic”

Distribuie:

PSD propune la Lucieni un candidat din afara sferei politice, dar care vine cu o strategie de dezvoltare a comunei, rămasă deficitară la mai multe capitole. Tița și-a stabilit ca priorități infrastructură de utilități (apa, canalizare, gaze), dar și cea de infrastructură locală, dar și proiecte care vizează curățenia în comună, siguranța sanitară și digitalizarea serviciilor publice oferite de primăria Lucieni.

,,M-am hotărât să candidez în această comună deoarece în ultimii 30 de ani nu s-a făcut absolut nimic în această localitate. Comuna a rămas în urmă la toate capitolele în ceea ce înseamnă administrația, în condițiile în care comunele din jurul nostru sunt într-o dezvoltare continuă și mă refer la Raciu, Dragomirești, Ulmi, acolo unde administrațiile locale au accesat fonduri atât guvernamentale, cât și europene. Toate acestea se datorează faptului că actuala administrație este incompetentă și are o lipsă de viziune asupra a ceea ce înseamnă administrația locală și asta nu o spun doar eu, ci o spune și situația din teren. Foarte multe gospodării din această comună își varsă apa rezultată de la spălatul rufelor, de la bucătărie, în unele locuri chiar și de la toalete… în șanțuri.

Copiii se joacă pe lângă aceste șanțuri care au devenit o sursă de infecție și ne trezim mai târziu că sunt bolnavi și nu știm de ce? Curățenia în comună lipsește cu desăvârșire, terenul de fotbal în care s-au investit ceva bănuți, și nu puțini, a rămas în paragină, mizeria este la ea acasă, terenul de fotbal este într-o situație jalnică… Am o echipă foarte competentă, o echipă care a demonstrat că poate face administrație competentă și modernă.

Le promit oamenilor că în primul rând mă voi axa pe infrastructură și utilități, care înseamnă un trai minim decent. Obiectivele mele asumate sunt… în primul rând infrastructura, vrem să înființăm o rețea de gaze naturale, rețea de canalizare, vrem să extindem rețeaua de apă și bineînțeles s-o și modernizăm, vrem să asfaltăm străzile, iar cele asfaltate necorespunzător să le modernizăm, vrem să amenajăm drumurile agricole, vrem să montăm coșuri de gunoi care lipsesc cu desăvârșire din comună, nici nu s-a pomenit noțiunea de coș de gunoi.

În administrația publică vrem să reducem birocrația, să digitalizăm Primăria pentru depunerea și eliberarea de documente online, pentru vizualizarea pe internet a obligațiilor fiscale și pentru plata online a taxelor și impozitelor către bugetul local…’’, a declarat Vasile Tița.

………………

Material realizat la comanda PSD Dambovita
Cod unic mandatar financiar: 21200019

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro