“Tricou cu ecou” – Alege să porți ceea ce te reprezintă

“Ecoul” poate fi transpus, acum, pe hainele pe care le purtați și care vor deveni preferatele dumneavoastră.

Este vorba despre ecoul bucuriei pe care îl simțim atunci când purtăm creații vestimentare unice și reprezentative pentru personalitatea fiecăruia.

Magda, o tânără târgovișteancă, a lăsat munca la birou pentru a-și urma o pasiune, pe care vrea să o transforme într-un stil de viață și, de ce nu, o afacere de suflet. Așa s-a născut “Tricou cu ecou”, proiectul în care Magda transpune pe pânză imaginile pasiunilor, amintirilor, stilului de viață a celor care poartă creațiile sale. Uneori sunt piese vestimentare de care proprietarii nu vor să se despartă și atunci au ales să le dea o nouă viață prin pictutile Magdei.

Cele mai multe dintre ele sunt, însă, comandate pentru a fi transformate în “cadouri cu suflet”. Chiar dacă oferta pe piața cadourilor este destul de largă, atuul “Tricourile cu ecou” este unicitatea creației. Așa că veți obține un cadou cu adevărat unicat pentru rude, prieteni, dar chiar și pentru voi, înșivă!

“Ecourile” pictate se pot realiza pe orice fel de material textil. Desenul este rezistent la spălare automată, fiind utilizată o vopsea specială pentru material textil.

Mai multe detalii vă poate oferi chiar Magda, accesând pagina de facebook: https://www.facebook.com/Tricoucuecou/

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro