TÂRGOVIȘTE: Poliția locală a amendat un tânăr, din greșeală, bazându-se pe declarațiile unui bărbat beat

Caz revoltător la Târgoviște! Un tânăr s-a trezit cu o amendă de 1.000 de lei, aflând din procesul verbal de constatare a unei contravenții că a băul alcool pe stradă, unde a făcut și scandal. Totul s-ar fi întâmplat la începutul lunii august, într-o sâmbătă. Doar că la acea dată, tânărul se afla cu treburi de serviciu într-un oraș din vestul țării.

Cazul a ajuns în instanță. Tânărul și-a angajat un avocat și a contestat procesul verbal. După nervi și bani cheltuiți, a avut parte de o altă supriză. Șeful poliției locale a cerut chiar el anularea procesului verbal, recunoscând că a fost o greșeală. În raportul întocmit de polițistul local Tiberiu Simion, care l-a amendat, se arată că acesta ar fi întâlnit pe strada I.C. Brătianu un bărbat care consuma alcool și facea scandal. Condus la poliție, bărbatul băut și violent, după spusele agentului constatator, a dat numele și adresa tânărului. Polițistul local nu a verificat veridicitatea spuselor sale, mulțumindu-se să  întocmească un proces verbal, cu o amendă. Abia la proces, Poliția locală a recunoscut pompos că “persoana interceptată” nu e cea care a primit amenda. Afirmă totuși că bărbatul scandalagiu ar fi fost legitimat, ceea ce este, evident, o minciună. În plus, poliția locală susține că ” instituția noastră contină cercetările” (sic!). Raportul care constată greșeala  este întocmit la o lună și jumătate după procesul verbal de constatare a contravenției.  Tânărul ar putea să se îndrepte acum, din nou, către instanță, pentru a le cere daune  celor care se fac vinovați de incompetență.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “TÂRGOVIȘTE: Poliția locală a amendat un tânăr, din greșeală, bazându-se pe declarațiile unui bărbat beat

  • 16 octombrie 2018 at 6:05
    Permalink

    domnilor.seful politiei locale in spet domnul dinu ,este de neinlocuit.sau functia lui este moștenita?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro