SURSE: Susținătorii lui Adrian Țuțuianu au decis să boicoteze acțiunile politice ale partidului

foto captura dambovitanews.ro

La capătul unei  ședințe de patru ore, prezidată de Adrian Țuțuianu, un “Cex” al PSD Dâmbovița format din primari, viceprimari, consilieri județeni și locali a ajuns la concluzia că singura metodă de a-l ajuta pe președintele exclus din partid ar fi boicotul. Surse din cadrul PSD au precizat că se redactează un document, semnat de participanți, în care se va anunța că PSD Dâmbovița va boicota toate acțiunile politice ale partidului, până la conferința de alegeri județeană.

VEZI documentul semnat

La ieșirea de la ședință, decanul de vârstă al PSD Dâmbovița, Ion Nicolae a spus că decizia Cex de excludere a lui Adrian Țuțuianu este nelegală.

Totuși, pentru conferința de alegeri este nevoie de acțiuni politice locale care să decidă cine vor fi delegații. Deci boicotul nu poate fi instuit, teoretic, pentru toate acțiunile politice ale PSD. Mâine, la Dâmbovița va sosi și Rovana Plumb. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi boicotată.

Un episod similar s-a întâmplat în Dâmbovița, în 2013, când Florin Popescu a fost înlăturat de la conducerea PDL Dâmbovița. Atunci, primarii partidului (mulți trecuți la PSD și aflați azi în sală și cu Adrian Țuțuianu) au boicotat o ședință convocată de Vasile Blaga, pe care l-au lăsat singur în sediul partidului. Chiar sub presiunea boicotului, Florin Popescu nu a mai revenit, însă, la șefia partidului, iar primarii și-au văzut de drumul lor.

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “SURSE: Susținătorii lui Adrian Țuțuianu au decis să boicoteze acțiunile politice ale partidului

  • 6 noiembrie 2018 at 20:52
    Permalink

    Dupa cum se vede judetul Dambovita a fost si este un judet cam “dizident”. si in PDL si in PSD. Un culoar pentru PNL….?!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro