ȘTEFAN:  Discuțiile cu privire la schimbarea președintelui CJD vor fi reluate după data de 10 ianuarie 2019

Deputatul Corneliu Ștefan, desemnat de președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb să se ocupe de coordonarea activității partidului, în lipsa sa, s-a declarat uimit de gestul primarului de la Voinești, Dănuț Gabriel Sandu  care și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Dâmbovița pentru că nu a primit niciun leu  din economiile realizate la nivelul  unităților administrativ teritoriale.  Ștefan vrea să poarte în aceste zile o discuție cu edilul de la Voinești, mai ales că acesta este un membru de bază al PSD Dâmbovița.

,,M-a surprins gestul d-ului primar de la Voinești, pentru că este un vicepreședinte al partidului care a avut rezultate foarte bune și  în localitatea pe care o conduce, dar și  în zona de coordonare politică. Eu cred că zilele acestea ar trebui să avem o discuție cu dânsul și poate spiritul Crăciunului îl va face să revină cu sentimente mai bune și la adresa dânsului și la adresa altor persoane. Dar aceste comentarii  legate de gesturi de demisie sau alte probleme… aș vrea să le facem după data de 10 ianuarie 2019’’, a punctat Corneliu Ștefan la ultima întâlnire din 2018 cu reprezentanții mass-media.

S-a speculat că demisia lui Sandu are legătură și cu posibila shimbare a lui Daniel Comănescu din fruntea CJD.

  • ,,Nu putem să comparăm o alocare dintr-o economie cu o alocare care a fost făcută prin bugetul de stat anul trecut’’

Corneliu Ștefan a vorbit și despre recentele alocări de sume din economii, care au stârnit nemulțumiri în rândul social democraților.  ,,Vreau să vă spun adevărul despre aceste alocări. Nu putem să comparăm această alocare, de săptămâna aceasta, cu alte alocări. Aceste alocări sunt venite în urma economiilor din județul Dâmbovița unde sunt economii de peste 82 milioane de lei. Acum a fost alocarea de 63 milioane de lei și mai urmează o alocare de minim 20 milioane de lei. Aceste economii sunt rezultate în urma licitațiilor sau în urma proiectelor tehnice care au fost depuse de către primari la Ministerul Dezvoltării. Prima dată aceste  alocări au fost făcute în baza Anexelor 3 și a Studiului de Fezabilitate. Primarii au fost ulterior cu proiectele tehnice și au existat diferențe de sume la devize între SF-uri și PT-uri… Acum două luni Guvernul României  a luat decizia ca toate economiile să rămână în județele în care au fost făcute. Astăzi  județul Dâmbovița are economii de 82 milioane de lei. Deci nu putem să comparăm o alocare dintr-o economie cu o alocare care a fost făcută prin bugetul de stat anul trecut’’, a adăugat deputatul  Corneliu Ștefan.

Deputatul a  vorbit și despre schimbările care urmează să aibă loc la CJD. ,,Discuțiile cu privire la schimbarea președintelui CJD vor fi reluate după data de 10 ianuarie 2019’’ a spus acesta, în contexul în care în BPJ s-a propus retragerea sprijinului politic pentru Daniel Comănescu.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro