“Soţiile lezate” fac şi desfac iţele politicii! Cum prezintă ALDE cazul nenumirii unui subprefect la Dâmboviţa

Liderul ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel, a vorbit, în ultima conferinţă de presă  despre problemele de la nivel judeţului unde lucrurile sunt la fel de încurcate ca la nivel central.

În protocolul semnat la nivel național ne revenea postul de subprefect, am venit cu o propunere de subprefect, cu un jurist, așa cum trebuia să avem la Prefectură, nu a fost acceptată tocmai din motivul că un domn din conducerea PNL Dâmbovița a fost lezat de faptul că, în istorie, cineva i-a deranjat soția la locul de muncă. Cel mai probabil s-a ajuns la fostul premier, de altfel, care a aprobat acest proiect și a lăsat județul Dâmbovița fără subprefect, având în acest moment pe poziția de prefect un domn care este inginer agronom.

Ar fi fost culmea ca noi să venim cu un tehnician veterinar și am fi transformat Prefectura Dâmbovița… în fermă. Am avut și alte propuneri de profesioniști pentru locurile unde ar putea să joace un rol important, dar se pare că metehnele puterii se transmit de la un partid la altul și ceea ce nu am reușit să facem nici în colaborarea cu PSD, nu reușim să facem nici cu PNL, așa că o vom merge înainte pe forțe proprii, vom trece pragul, așa cum am spus, și vom face pentru dâmbovițeni din Consiliul Județean și prin colegii mei candidați, poate viitori primari, un exemplu de bună practică pentru județul Dâmbovița”, a semnalat  Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa.

Liderul ALDE nu a dat nume, dar a amintit APIA în discuţie. Numele sunt însă clare pentru cei care cunosc realităţile locale. Propunerea ALDE pentru funcţia de subprefect a fost Claudiu Leescu, funcţionar în cadrul APIA. S-a tot zvonit despre anumite neînţelegeri, în urmă cu nişte ani, între acesta şi şefa APIA Dâmboviţa, Corina Gârleanu, soţia lui Gabriel Plăiaşu, membru în conducerea PNL Dâmboviţa. Cei doi sunt finii lui Ludovic Orban, fostul premier fiind naşul de botez al fiicei lor. În această plasă a relaţiilor interumane, şansele lui Leescu au fost egale cu 0.  La acest moment, Dâmboviţa nu are subprefect. Se vorbea şi despre susţinerea pe care Gabriel Grozavu i-ar da-o liderei PNL Moreni pentru această funcţie. Doamna ar fi încurcată însă de lipsa studiilor superioare.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro