Salon Trey Sys Târgovişte: 10 ani în slujba frumuseţii, sărbătoriţi cu produse organice şi aparatură de ultimă generaţie

Afacerea surorilor Raluca şi Diana Grecu, Salon Trey Sys Târgovişte,  a împlinit, astăzi, 10 ani de activitate dedicaţi frumuseţii şi stilului. La 10 ani, Trey Sys  introduce pe piaţa de profil târgovişteană o gamă complexă de produse organice foarte apreciate de clienţii salonului: “Am optat pentru Lakshmi care este un brand italian ce are la bază uleiurile esenţiale în produsele pe care le distribuie. Sunt produse organice iar aceste uleiuri pot fi folosite, atât în masaj, cât şi în aromoterapie. La coafor avem două branduri organice  Oway şi Organic, ambele tot branduri italieneşti. Am dorit să aducem natura şi tot ce este bio, în cabinetul nostru, în acest an” a declarat Raluca Duţu-Grecu, pentru Gazeta Dâmboviţei.

La aniversare, Salonul Trey Sys şi-a completat gama de aparatură cu un ROLLSHAPE singurul dispozitiv de masaj de pe piaţă cu  funcţii multiple: infraroşu, cromoterapie, colagen, ionizarea aerului, dar şi un aparat cu tehologia Trilipo care combină radiofrecventa cu activarea dinamică a muşchilor (DMA) pentru rezultate optime de reducere a grăsimilor şi întindere a pielii.  Tot ca o noutate vine şi o cameră cu care specialiştii salonului scanează scalpul şi firul de păr pentru obţinerea unor diagnostice corecte şi folosirea celor mai potrivite produse. Toate acestea sunt noutăţi în materie, pe piaţa de profil târgovişteană.

Odată cu aniversarea a 10 ani de existenţă, salonul are o serie de promoţii pe care le puteţi descoperi făcând o vizită la sediul din din str. Calea Domnească, nr.170.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro