Salon Trey Sys Târgovişte: 10 ani în slujba frumuseţii, sărbătoriţi cu produse organice şi aparatură de ultimă generaţie

Afacerea surorilor Raluca şi Diana Grecu, Salon Trey Sys Târgovişte,  a împlinit, astăzi, 10 ani de activitate dedicaţi frumuseţii şi stilului. La 10 ani, Trey Sys  introduce pe piaţa de profil târgovişteană o gamă complexă de produse organice foarte apreciate de clienţii salonului: “Am optat pentru Lakshmi care este un brand italian ce are la bază uleiurile esenţiale în produsele pe care le distribuie. Sunt produse organice iar aceste uleiuri pot fi folosite, atât în masaj, cât şi în aromoterapie. La coafor avem două branduri organice  Oway şi Organic, ambele tot branduri italieneşti. Am dorit să aducem natura şi tot ce este bio, în cabinetul nostru, în acest an” a declarat Raluca Duţu-Grecu, pentru Gazeta Dâmboviţei.

La aniversare, Salonul Trey Sys şi-a completat gama de aparatură cu un ROLLSHAPE singurul dispozitiv de masaj de pe piaţă cu  funcţii multiple: infraroşu, cromoterapie, colagen, ionizarea aerului, dar şi un aparat cu tehologia Trilipo care combină radiofrecventa cu activarea dinamică a muşchilor (DMA) pentru rezultate optime de reducere a grăsimilor şi întindere a pielii.  Tot ca o noutate vine şi o cameră cu care specialiştii salonului scanează scalpul şi firul de păr pentru obţinerea unor diagnostice corecte şi folosirea celor mai potrivite produse. Toate acestea sunt noutăţi în materie, pe piaţa de profil târgovişteană.

Odată cu aniversarea a 10 ani de existenţă, salonul are o serie de promoţii pe care le puteţi descoperi făcând o vizită la sediul din din str. Calea Domnească, nr.170.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro