PSD: “Iohannis refuză dezbaterea.  La fel de laș acționează și în politica externă?” (P)

Distribuie:

În această campanie electorală, Klaus Iohannis ne-a arătat dimensiunea lașității sale. Trecând peste orice altceva, toți românii au putut vedea foarte clar că timp de cinci ani de zile am fost conduși de un președinte laș. Acesta nu are curajul să vină la o dezbatere cu o femeie, nu este în stare să facă o conferință de presă decât cu jurnaliștii care-i convin lui și se poate exprima doar în mediu perfect controlat. Au ajuns să-l incomodeze și blitz-urile.

În afară de dărmarea, prin jocuri de culise, a unui guvern perfect legitim, Iohannis se laudă cu excepționala sa abilitate în politica externă. A avut multe întâlniri externe, a făcut multe poze, dar rezultatele nu se văd.

MCV este în continuare valabil pentru România, nu suntem în spațiul Schengen, vizele pentru SUA sunt în continuare în vigoare și totuși Iohannis se laudă cu vizitele la Washington, în care a primit o șapcă, cu buna relație cu europenii și cu marele summit de la Sibiu. În final care sunt rezultatele sale în politica externă? Ce a obținut președintele Iohannis pentru România?

Răspunsul este simplu, nu a obținut nimic. Iohannis este laș în țară, se teme de Viorica Dăncilă, se teme de jurnaliști. La fel este și afară unde adoptă poziția ghiocelului.

Iohannis fuge de subiectele dificile, de negocierile dure în care trebuie să arăți verticalitate și determinare pentru a obține ceva. Nu este capabil să-și asume un proiect de politică externă pentru că nu-l poate duce la bun sfârșit.

România nu a obținut nimic în materie de politică externă pentru că nu a cerut nimic. Klaus Iohannis nu merge la întâlniri externe să reprezinte România, el vrea să se facă plăcut și pentru asta sacrifică interesele naționale.

Pentru următorii cinci ani, România merită un președinte care să lupte pentru români, care să meargă la discuții cu partenerii noștri și să obțină lucrurile pentru care merge acolo. Viorica Dăncilă a demonstrat în timpul președinției României la Consiliul Uniunii Europene că poate să ne reprezinte corect, că poate să apere interesele României.

România merită să fie reprezentată cu demnitate la nivel internațional, iar singura soluție viabilă este Viorica Dăncilă. Duminică, în cabina de vot, avem de ales între un luptător și un laș, iar alegerea este simplă pentru că votăm cu inima. (Publicitate Electorală – Partidul Social Democrat, cod mandatar 31190008)

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro