PSD Dâmbovița: “Echipa rămâne unită, în timp ce unii se concentrează prea mult pe atacuri la persoană”

Echipa rămâne unită” spune PSD Dâmbovița într-un comunicat de presă cu privire la numeroasele declarații ale fostului lider al organizației, Adrian Țuțuianu. Președintele interimar, Rovana Plumb, a refuzat să răspundă direct atacurilor fostului coleg: “Vremea dezbinării a apus. E timpul dialogului inteligent și al diplomației constructive. (…) În aceste zile constatăm cu surprindere că unii se concentrează prea mult pe atacuri la persoană în timp ce oferta lor electorală conține teme periferice – cum ar fi alocațiile bugetare pentru partide- și salută inconștient blocajul instituțional făcut de Președinte împotriva Guvernului României“, se arată în comunicatul PSD.

Echipa PSD Dâmbovița rămâne unită în ciuda eforturilor disperate și ale atacurilor neprincipiale comise de unii politicieni cu pretenții de lideri. Toate tentativele de dezbinare promovate prin declarații cu iz de mahala au rămas fără ecou în rândul primarilor, al consilierilor și al parlamentarilor PSD din Dâmbovița. Așa cum a fost în toate momentele dificile, familia social-democrată se dovedește unită și preocupată de probeleme cetățenilor.

În aceste zile,Președintele PSD Dâmbovița, doamna ministru Rovana Plumb continuă întâlnirile cu activul de partid din județ pentru ca PSD să continue să fie cureaua națională de transmisie și soluționare a problemelor oamenilor din Dâmbovița, în legătură directă cu Guvernul României.

Primarii din județ, în fapt, politicienii cei mai apropiați de cetățeni, reprezintă cea mai bună cale de implementare a proiectelor de anvergură finanțate și implementate în județ, pentru creșterea nivelului de trai al locuitorilor din Dâmbovița.

Parlamentarii, primarii și consilierii PSD și toți membrii partidului din această mare familie inimoasă care duce România înainte, trebuie să rămână încrezători, uniți şi concentrați la implementarea Programului de guvernare pentru care am fost votați de milioane de români.

Vremea dezbinării a apus. E timpul dialogului inteligent și al diplomației constructive.

Spre deosebire de adversarii noștri politici care au primit votul unui singur om, PSD are de partea sa încrederea oferită prin vot democratic de milioane de români. Asta ne onorează și ne obligă să rămânem uniți, determinați și energici în continuare, pentru aplicarea tuturor măsurilor asumate prin Programul de Guvernare.

PSD este partidul care a demonstrat în ultimii ani că se poate face performanţă în politică printr-o guvernare de succes, cu rezultate economice foarte bune care au generat o semnificativă crește a veniturilor populației și a nivelului de trai.

Astăzi, PSD se află în plin proces de reformare a legislației privind sistemul judiciar și a legilor de funcționare a instituțiilor de siguranță națională și considerăm aceasta o datorie a noastră pentru votul de încredere acordat
de români. După cum vedem, asta îi deranjează pe cei din Opoziție și mulți dintre ei au pactizat cu adversarii democrației.

În aceste zile constatăm cu surprindere că unii se concentrează prea mult pe atacuri la persoană în timp ce oferta lor electorală conține teme periferice – cum ar fi alocațiile bugetare pentru partide- și salută inconștient blocajul instituțional făcut de Președinte împotriva Guvernului României.

PSD face apel la revenierea tuturor actorilor politici la subiecte care preocupă comunitățile locale, dar și la abandonarea temelor populiste.

România prezidează Consiliul Uniunii Europene și PSD conduce Guvernul. Din aceste motive, preocupările noastre rămân legate de agenda publică, cu obiective mult mai importante decât lupta pe mize politice meschine și irelevante pentru cetățenii care ne-au votat.

PSD Dâmbovița

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro