Proiectul ALDE Dâmboviţa „Schimb oraşul cu o idee”, de la teorie la practică

Proiectul iniţiat de ALDE Dâmboviţa, intitulat „Schimb oraşul cu o idee” începe   să prindă contur în unele oraşe ale judeţului nostru! Târgovişte şi Titu sunt localităţile în care edilii au reacţionat, urmând ca ideile să fie puse în practică în viitorul apropiat.

Proiectul nostru – Schimb oraşul cu o idee – este în faza de derulare. Suntem în momentul în care purtăm discuţii cu primarii şi sperăm ca aceste proiecte şi ideile venite din partea cetăţenilor să nu rămână doar pe hârtie… ci să se pună şi în practică. Ne bucurăm că am trezit interesul primarilor şi le-am dat idei bune. Iată că Primăria Târgovişte ne-a  furat această idee şi, din câte am înţeles, au şi bugetat-o, ceea ce mă bucură foarte mult. Înseamnă că ALDE Dâmboviţa vine cu idei bune şi cu siguranţă, anul viitor, vom veni şi cu alte idei care să fie puse în practică de către toţi primarii din judeţul Dâmboviţa”, a punctat secretarul coordonator al  ALDE Dâmboviţa, Bogdan Manole. Cele mai votate idei de la Târgoviște au fost: realizarea unei hărți digitale cu traseele și intervalele orare aferente transportului public al Municipiului Târgoviște și montarea de stații de autobuz, realizarea unei aplicații de monitorizare online a lucrărilor finanțate din bani publici, pentru ca târgoviștenii să știe în ce stadiu se află lucrările demarate de autorități și realizarea unei rețele subterane în care să fie îngropate cablurile de transfer de date (telefonie, internet, etc.).

La Titu, înființarea unui centru de meditație și dezvoltare personală pentru copii ce provin din familii defavorizate a fost ideea cea mai votată. „Ieri am avut o discuţie cu d-ul primar de la Titu care a fost deschis pentru ideea votată de cetăţenii oraşului Titu… şi chiar şi de următoarea. Sper să fie unul dintre primarii care transpun în practică, cel mai rapid, ideile votate”, a declarat Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro