Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

„Școala Altfel” la Geo-Sting. Elevii au învățat despre situațiile de urgență și acordarea primului ajutor

Elevii clasei a V-a a Școlii Picior de Munte au învățat despre situațiile de urgență și acordarea primului ajutor în cadrul programului „Școla Altfel”. Elevii au fost oaspeții companiei Geo -Sting din Târgoviște, specializată în servicii de protecția și singerea incendiilor.

În cadrul activităților dedicate săptămânii ”Școlii altfel”, copiii au vrut să se familiarizeze și cu meseria de servant pompier. Au putut observa îndeaproape o autospecială de intervenție, cu apă și spumă, cu dotările aferente, dar și modul cum este acționat un stingător.
Acasă la GEO-STING, au aflat nu numai ce implică lupta cu focul, dar și despre cum trebuie să ne comportăm și ce presupune munca pompierilor în alte situații de urgență: cutremur, inundații, alunecări de teren etc.
Tehnica acordării de prim-ajutor, aplicată pe ”victima” din dotarea serviciului propriu de salvare, a fost unul din momentele interactive deosebit de atractive pentru copii. În speranța că este doar începutul unei frumoase colaborări, conducerea GEO-STING urează tuturor Sărbători cu sănătate și bucurii!” au precizat reprezentanții companiei.

Vizita elevilor s-a încheiat cu recital de colinde, în schimbul căruia copii au primit daruri de la Moș Crăciun. Compania Geo – Sting participă de mai mulți ani în programul „Școala Altfel”.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media