PRO România – Frica de oameni este handicapul dictatorilor (comunicat de presă – replică)

Distribuie:

COMUNICAT DE PRESĂ

Frica de oameni este handicapul dictatorilor care si-au uitat de mult timp rolul calauzitor si au ales beneficiile de grup in detrimentul misiunii pentru comunitate.

Cât de disperat trebuie să fie Primarul PSD al municipiului Târgoviște încât să recurgă la amenințări cu dosare penale la adresa unui alt candidat?

Două proiecte reale, destinate copiilor cu probleme de sănătate (probleme de vedere și probleme ortodontice) au stârnit furia PSD-iștilor care conduc, astăzi, Primăria. Amenințări cu dosare penale pentru că vrem să venim în sprijinul acestor copii? Atât de jos s-a ajuns?

Dar, dacă tot e să fie cercetat cineva, poate c-ar trebui cercetați aceia care i-au mințit pe târgovișteni. I-au mințit cu stadionul. I-au mințit cu centura. I-au mințit cu parcul industrial. Actualul primar și clica din jurul lui au minițit pentru voturi! Asta nu se cercetează?

Cine vrea să facă bine în orașul ăsta e amenințat cu dosare penale. Asta nu e „comunitate”, asta e jungla puterii discreționare.

Dar dacă tot îi place actualului primar să vorbească de dosare, îl întrebăm public: atunci când l-a numit pe actualul administrator public, tot pe bază de „dosar” a făcut-o? I-a cerut cazierul?

În fine, vorbește actualul primar despre lipsă de caracter. El cunoaște foarte bine subiectul și, în curând, o să-l dezvoltăm și noi. Ne ajută președintele Adrian Țuțuianu, care știe cât caracter are primarul pe care l-a creat de la zero.

Biroul de Presă PRO România Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro