Pro Activ și-a mărit echipa de profesioniști prin recrutarea lui Teodor Ionescu (Strategic Partner B2B)

Compania târgovișteană S.C. Pro Activ, deținută de antreprenorul Lorin Mihai Petrescu, își continuă expansiunea și scalarea business-ului pe care-l deține de 20 de Ani în vânzarea și distribuția materialelor de construcții. Pro Activ a încheiat anul 2020, cu 64 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 15 milioane de Euro.

Pro Activ și-a mărit echipa de profesioniști prin recrutarea lui Teodor Ionescu în rolul de Strategic Partner B2B.  Teodor, de profesie inginer, se alătură Echipei cu o experiență solidă acumulată în cei 17 ani de vânzare a sistemelor și soluțiilor profesioniste dedicate canalului de vânzare B2B, în cadrul Companiei Knauf Gips. (B2B = Business to Business reprezintă denumirea generică a activității de vânzare desfășurată de o companie ai cărei clienți sunt reprezentați de alte companii, nu de persoane fizice).

“2021 este anul în care, în urma unei decizii mature și responsabile  am hotărât că este momentul să dau curs unei noi provocări, care să continue dezvoltarea mea personală și profesională dar și a Companiei Pro Activ. Mă bucur că am acceptat provocarea echipei manageriale Pro Activ și sunt pregătit să creștem accelerat profitabilitatea”, a declarat Teodor Ionescu Strategic Partner B2B.

“Este un real câștig, pentru industria în care activăm, sosirea lui Doru în echipa noastră și am certitudinea că împreună cu toți colegii din Companie vom atinge agenda de business și în acest an, astfel încât să consolidăm parcursul excelent al ultimilor ani. Doresc să-i urez mult succes și să-l asigur de tot suportul meu” a precizat Lorin Petrescu, proprietarul Pro Activ.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro