Preşedintele ALDE Dâmboviţa: „Trecerea moţiunii este o gură de aer pentru noi”

Distribuie:

„Odată cu ieşirea de la guvernare, ALDE nu a trădat”!

O spune preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel, iar justificarea acestuia pleacă de la ideea de regândire a modului de a face politică, în condiţiile în care 70% dintre români considerau că direcţia în care se mergea, atunci când ALDE a fost la guvernare cu PSD, era una greşită.

Vreau să recunosc că ALDE a trecut printr-o perioadă foarte grea. Trecerea moţiunii este o gură de aer pentru noi, pentru a ne putea reorganiza pentru că oamenii sunt, ca şi concepţii, extrem de flexibili, de mobili şi uşor de impresionat, pe alocuri… uşor de cumpărat. Nu aş vrea să acuz pe nimeni, însă din păcate asta este realitatea cu care ne confruntăm la nivel de resursă umană şi nu cred că doar la nivel de ALDE, ci şi la nivel de societate.

Odată cu ieşirea de la guvernare, ALDE nu a trădat, eu văd ca o raţiune simplă de a regândi modul de a face politică, de a redimensiona strategia politică pe termen scurt, de un an de zile, adică o reabordare a programului de guvernare şi o analiză a lui sau o dimensionare pe un an de zile, adică proiecte care puteau fi duse la bun sfârşit într-un an de zile trebuiau prioritizate, pentru că deşi au fost făcute şi fapte bune de către guvernarea ALDE –PSD, după cum ştiţi 70% dintre români considerau că direcţia este greşită. De acolo şi gândirea noastră de a regândi şi a redimensiona programul de guvernare”, a declarat Petre Ionel, preşedintele ALDE Dâmboviţa, în cadrul unei conferinţe de presă.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro