Premianții din Cojasca au primit cadou o tabără la Căprioara

Copiii cu rezultate foarte bune la învățătură, din comuna Cojasca, au primit cadou o tabără la Căprioara, în județul Dâmbovița. Premiul a venit din partea primăriei din localitate. Elevii au fost însoțiți și de profesori. Cu dulciuri și daruri s-a alăturat și deputatul PSD, Caudia Gilia.

“Le-am spus copiilor că fiecare notă de 10 înseamnă o cărămidă la construcția unei vieți mai bune pentru ei și pentru părinții lor. Trebuie să știe că în viață reușesc oamenii care muncesc cinstit, care învață și care-și găsesc talentul. Fiecare dintre ei are câte un talent: unii știu să deseneze frumos, alții să învețe poezii, unii sunt pasionați de matematică, iar alții au abilități tehnice sau IT foarte bune. Fiecare va putea să-și dezvolte talentul dat de Dumnezeu și să-și croiască un drum frumos în viață.

I-am încurajat să se implice în activități extrașcolare, să se implice ca voluntari în organizațiile care îi pot ajuta să-și descopere și să-și cultive talentul, să-i asculte și respecte pe profesori și pe părinți. Doar prin ajutorul oferit altor organizații non-profit sau comunității, se vor ajuta și pe ei înșiși.

Am încredere că noua generație va fi una puternică, una implicată în activitățile comunității și că țara va fi pe mâini bune! Tot ceea ce trebuie să facem în acest moment pentru ei este să-i sprijinim și să le arătăm că avem încredere în forțele lor!

Îl felicit pe domnul primar al comunei Cojasca pentru generozitate, pentru implicare, dar și pe cadrele didactice care îi însoțesc pe copii, profesor Jeanina Loredana Petre, profesor Irina Chițu, profesor Vulpescu Cateluța și profesor Oana Mariana.”  a declarat Gilia.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro