PNL Târgoviște renunță la întreaga echipă de consilieri locali, cu o singură excepție

Distribuie:

PNL Târgoviște nu va mai promova în Consiliul Local al municipiului echipa moștenită în 2016, la fuziunea PDL – PNL. Un singur consilier se va mai regăsi pe liste. Deocamdată ordinea pe listă nu este stabilită.

”În acest moment lista de consilieri pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște este stabilită în procent de 80-90%, un singur consilier actual se mai regăsește, domnul Bercu. Eu conduc organizația liberală târgovișteană de aproximativ un an și jumătate, i-am moștenit.” a declarat președintele filialei, Aurelian Cotinescu.

Acesta nu le-a reproșat public nimic, dar vorbește de necesitatea unei echipe mai tinere: “Din punctul meu de vedere le-am cerut niște lucruri simple: să prezinte proiecte de dezvoltare ale orașului, proiecte personale, apoi să arate capacitatea lor de a comunica, de a lucra, de a câștiga în rândul lor oameni, să fie capabili să obțină funcția de consilier local, să aibă cunoștințele necesare și să poată cu adevărat să aducă un plus orașului Târgoviște. Cred că este foarte important să aducem oamenii potriviți la locul potrivit. Cred că este  momentul să aducem nume noi în față, oameni bine pregătiți care pot cu adevărat să ocupe o funcție în Consiliul Local și să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre, dar mai ales ale târgoviștenilor. Cu actualii colegi am lucrat aproape bine, însă este momentul unei noi echipe, una tânără pe care ne bazăm în această perioadă.

Deocamdată nu am stabilit ordinea lor pe listă, mai avem foarte mult de muncă și fiecare va dovedi ce poate până în ultima clipă.” a mai spus Cotinescu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro