PMP solicită demisia lui Eugen Teodorovici! “PSD nu ştie cum să se mai răzbune pe românii din Diaspora”

Comunicat de presă

Declaraţie halucinantă a ministrului Teodorovici: Vrea limitarea la 5 ani a dreptului de muncă al românilor într-o ţară UE

PSD nu ştie cum să se mai răzbune pe românii din Diaspora. Încearcă prin diverse mijloace să-i reducă la tăcere – să nu uităm că USL-iştii (în frunte cu Crin Antonescu) doreau să-i scoată de pe listele electorale. Se complică inutil procesul de votare pentru ei şi, în general, se încearcă împiedicarea exprimării oricărei opinii faţă de ce se întâmplă în ţară.

Românii din Diaspora au devenit cea mai mare problemă a PSD pentru că: sunt un electorat pierdut de PSD. Foarte mulţi dintre românii din afara graniţelor au plecat din ţară împinşi de nevoi, din zonele sărace ale României. Erau ţinta perfectă pentru strategia de menţinere în dependenţă a românilor în judeţele amărâte. Acum, scăpaţi din sărăcie, aceştia realizează că PSD nu va vrea niciodată dezvoltarea acestei ţări.

PSD a pierdut alegerile din 2009 prin votul Diasporei.

În 2014, au pierdut prezidenţialele tot ca urmare a Diasporei – scandalul din jurul limitării dreptului la vot.

În 2018, cel mai mare miting de protest împotriva lui Daddy şi Tăriceanu a fost iniţiat de românii din Diaspora. I-au bătut şi gazat, dar nu le-au putut suprima vocea.

Declaraţiile lui Teodorovici nu reprezintă vreo strategie savantă de ascundere a iniţiativelor privind amnistia şi graţierea. Ele dovedesc doar habarnismul ministrului de Finanţe, care nu cunoaşte la nivel minimal drepturile cetăţenilor europeni, aşa cum sunt stabilite prin Tratatele de funcţionare ale UE, dar şi excesele actualei guvernări, dispusă să-şi bată joc de aproape 4,5 milioane de români care muncesc în afara graniţelor.

PMP solicită demisia lui Eugen Teodorovici. Nu putem să preluăm Preşedinţia Consiliului UE cu un asemenea ministru care, după ce îşi dă seama că a comis o gafă colosală, în loc să retracteze, merge tot înainte cu tupeu.

PMP Dâmbovița

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro