PMP, reacție după declarațiile lui Darius Vâlcov: “Nu ne ipotecați viitorul!”

Președintele PMP, Eugen Tomac, reacționează după declarațiile lui Darius Vâlcov. Omul din spatele  programului de guvernare al PSD  a promis, la televizor, pensii dublate, autostrazi, domenii schiabile.

Ne-am săturat de minciunile PSD!  Cine oare îi mai poate crede, în țara asta pe acești diletanți și mitomani, care, de 7 ani de zile, ne promit o mândrețe de țară și am ajuns să ne punem întrebarea, lună de lună, dacă mai au bani pentru pensii și salarii. Pentru ca  circul oferit de ”ciuma roșie” să fie total, PSD și-a relansat în spațiul public, eminența cenușie a dezastrului României din zilele noastre: Darius Vâlcov. Parcă aflat în campanie elctorală, de spălare a imaginii sale de politician veros, Vâlcov a apărut la televiunea de ”familie”, Antena 3,  pentru a vorbi despre programul de guvernare. Într-un dispreț total față de vremurile pe care le trăim, economistul șef al guvernării, a aruncat, din nou promisiuni, ”fără număr”, încercând, din nou, să ne vândă iluzii. Proiecte elucubrante cum ar fi construcția canalului Dunăre –București, o stațiune gigant în munții Făgăraș, când ei nu au fost în stare, în atâția ani, să construiască un km de autostradă.” a declarat liderul PMP.

Acesta compară declarațiile cu minciunile epocii comuniste:  “România se izolează total de restul Europei, din cauza propriei infrastructuri, iar Vâlcov ne vinde, gratis, promisiuni la kilogram. Treziți-vă, odată, guvernanți! Coborâți din sferele înalte ale minciunii, în realitatea dură, de zi cu zi. Și Ceaușescu era plimbat prin piețe pline de alimente, iar românii mureau de foame. Nu ne ipotecați viitorul!” a mai spus Eugen Tomac.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro