PMP: “PSD nu e în vacanță, PSD a fost foarte prezent ieri în București”

Comunicat de presă
Comuniști au fost, comuniști au rămas!  PSD nu e în vacanță, PSD a fost foarte prezent ieri în București. Nu cetățenii au premeditat violențele din 10 august!  Instituții ale statului au acționat ieri împotriva cetățenilor, iar cine a comandat, inclusiv politic, diversiunea și intervențiile brutale de ieri trebuie să răspundă.
Ură și diversiune. Asta a însemnat ziua de ieri. Ură și diversiune așa cum numai Iliescu și FSN păreau că se pricep.
Peste 450 de răniți, zeci de mii de oameni gazați (inclusiv copii), zeci de oameni au ajuns la spital cu arsuri, din cauza gazelor și a violențelor, tunuri cu apă, oameni bătuți, îmbrânciți, forțați să rămână în zone clar delimitate, deși li se făcuse rău de la gazele lacrimogene, iar după miezul nopții fugăriți pe străzi, chiar și la distanțe mari de Piața Victoriei, oameni refugiați în magazine, în scări de bloc, în mașini. Nu cetățenii au premeditat violențele din 10 august! De la ministrul Carmen Dan până la șeful Jandarmeriei și Prefectul Capitalei, toți trebuie să răspundă pentru modul în care s-a intervenit ieri în Piața Victoriei întreaga zi și, în mod special, pentru intervenția în forță de după 23.00. Pentru cum a fost transformat Bucureștiul întreaga noapte în câmp de luptă. Pentru încercarea continuă de a elibera brutal piața inducând frică.
Peste 9 ore, de la copii la bătrâni, fără excepție, oamenii din piață au fost ținuți în rafale de gaze lacrimogene. După 23.00, au fost fugăriți și bătuți pe străzi, pe bulevarde principale și străduțe lăturalnice. Ore în șir, români din Diaspora și din țară și jurnaliști au fost îmbrânciți, loviți, au suportat gaze lacrimogene și violență. Chiar și la 2.00 – 3.00 dimineața, oameni pașnici erau fugăriți pe străzi, iar dintre cei care filmau cu telefonul pe străzi au fost ridicați și duși la secție. Și în toată această luptă, tot ei au fost cei care au scos 2 jandarmi din mâinile unora trimiși în piață să provoace violență. Pentru că sursa provocatorilor nu a fost la protestatari.
Ioana Constantin, secretar general PMP

ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “PMP: “PSD nu e în vacanță, PSD a fost foarte prezent ieri în București”

  • 12 august 2018 at 6:25
    Permalink

    domna constantin.comandantul de barca a raspuns pentru binele facut matelotilor?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro