PMP Dâmbovița, despre moțiune: “S-au creat condiţiile necesare pentru ca, acum, să acţioneze prin OUG-uri”

Partidul Mișcarea Populară a susținut moțiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Dăncilă, respinsă ieri în Parlamentul României. Opoziția nu a reușit să strângă numărul de voturi necesare. Cu toate acestea, PMP Dâmbovița consideră că moțiunea a avut totuși un efect în interiorul PSD – creșterea gradului de neîncredere a alui Liviu Dragnea în parlamentarii partidului.

Din păcate, lucrurile nu se prezintă deloc bine.  Câinele nu pleacă de la măcelărie! Chiar dacă sunt umiliţi şi realizează chiar ei pericolul politic în care se află, parlamentarii PSD – ALDE ascultă obedienţi ordinele lui Dragnea şi Tăriceanu pentru că se află la Putere şi vor să profite din plin. Vor să-şi umple sacul.  Parlamentul este transformat într-o simplă măciucă de Dragnea şi Tăriceanu.

Singurul lucru pozitiv este că, în sufletul lui Daddy, s-a insinuat neîncrederea în şi frica de propriii parlamentari. Asemenea unui dictator, s-a izolat de ceilalţi şi vede pericole peste tot. Este faza terminală a unei boli care, pentru binele României, îi va aduce sfârşitul politic.

Viorica Vasilica Dăncilă are în fişa postului să fie bufonul regelui. Degeaba râdem de ea că nu ştie să citească de pe foaie, pentru că asta şi vrea Dragnea – să ne abată atenţia de la toate şmenurile sale. Mai mult ca niciodată, acum este momentul să fim vigilenţi cu Guvernul Dăncilă. S-au creat condiţiile necesare pentru ca, acum, să acţioneze prin OUG-uri.” precizează  PMP Dâmbovița într-o declarație de presă.

Reprezentanții PMP, consideră că UDMR nu este un partid de opoziție, ci că este doar o anexă a PSD: “UDMR nu este partid de Opoziţie. Este un PSD populat cu etnici maghiari, aflat permanent la Putere. A negociat la sânge cu Dragnea şi a obţinut extraordinar de mult, mai ales în anul Centenarului.

Pe de altă parte, pemepiștii văd o problemă și la nivelul Opoziției: “Există un deficit de leadership la nivelul Opoziţiei parlamentare. Ludovic Orban putea gestiona mai bine momentele premergătoare moţiunii de cenzură. S-a văzut şi la dezbaterea din plen: tot Traian Băsescu este cel care a electrizat sala şi a generat atenţie în mass media. Klaus Iohannis e plecat cu bicicleta. Este culpabil că avem Guvernul Dăncilă, pentru că a propus-o pe Viorica Vasilica, atunci când PMP aproape l-a implorat să nu o facă.” mai spus PMP.

 

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro