PMP Dâmbovița: “Candidatura lui Paleologu este un act de respect față de români”

Acțiunile de campanie electorală  ale PMP Dâmbovița se concentrează pe discuțiile cu dâmbovițenii pentru prezentarea candidatului Theodor Paleologu. Caravanele PMP au fost prezente, sâmbătă, în Târgoviște și Găești.

„Echipa PMP Targoviste a purtat discuții cu cetățenii Târgoviște și Găești , despre alegerile prezidențiale. Educație, respect, performanță sunt principalele direcții din programul lui Theodor Paleologu a cărui candidatură e un act de respect față de români, în contextul unei Românii în care, mai mult decât oricând, e nevoie de stabilitate construită pe bazele unor principii sănătoase.” a declarat Liliana Nițu, președinte PMP Dâmbovița.
În același timp, de la nivelul central al partidului se dezminte informațiile apărute în presă privitoare la o viitoare fuziune cu PNL:

„Deși am spus-o clar și fără loc de nici un fel de interpretare, unele instituții media insistă pe un subiect care nu există. Nu a existat și nu va exista niciun fel de proiect de fuziune al PMP cu PNL. PUNCT!

În schimb, ne-ar interesa o dezbatere între actualul și viitorul președinte al României! O dezbatere Paleologu-Iohannis ar rupe audiențele.” a  explicat pre;dintele formațíuniii, Eugen Tomac.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro