Patru candidați la șefia PNL Dâmbovița! Lupta se duce între Bogdan Simion și Virgil Guran

Vineri, delegații PNL Dâmbovița sunt chemați să aleagă prin vot noul președinte al formațiunii politice. Fostul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, a demisionat în luna aprilie, motivele rămânând încă neclare, la conducerea organizației fiind numit, interimar, Gabriel Grozavu.

Pentru alegerile de vineri și-au depus candidatura patru liberali: Virgil Guran (fost deputat, vicepreședinte PNL), Bogdan Simion (președinte PNL Vulcana Pandele), Tiberiu Gheorman (președinte PNL Cândești) și Ciprian Preduț (membru PNL).

După cum arată panoul de start lupta se va da între Bogdan Simion și Virgil Guran. Simion și-a axat campania internă pe faptul că este dâmbovițean, în condițiile în care Virgil Guran este originar din Prahova. „Un dâmbovițean pentru președinția PNL Dâmbovița. Un dâmbovițean care are curajul să lupte cu PSD și cu Adrian Țuțuianu” este mesajul lui Bogdan Simion pentru colegii de partid.  Virgil Guran nu este dâmbovițean, dar în ultimii ani a avut sarcini de organizare în filiala PNL din județul nostru, cunoscând realitățile locale. Este unul din apropiații lui Ludovic Orban, fiind ales și vicepreședinte la nivel național, dar și unul dintre comunicatorii partidului.

La conferița de alegeri va lua parte și președintele PNL, Ludovic Orban. Singura funcție pentru care sunt organizate alegeri este cea de președinte, vacantată prin demisia lui Caravețeanu. Componența Biroului Permanent Județean rămâne cea stabilită, prin vot, la alegerile din mai 2017.

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Patru candidați la șefia PNL Dâmbovița! Lupta se duce între Bogdan Simion și Virgil Guran

 • 18 octombrie 2018 at 8:28
  Permalink

  lasa domnule sa vina guran ca este de-al nostru.vai steaua noastra.n-avem in judet un liberal si trebuie adus un venetic.pacat.sa va voteze prahovenii.nu vedeti ca guran asta n-a fost ales unde a candidat si vine la noi sa fie pus primul pe lista?

  Reply
 • 17 octombrie 2018 at 21:57
  Permalink

  marele peneleu sa fie condus de bogdan simion. Cred că Bratienii se răsucesc în mormânt. La alegerile care vor urma, noul slogan al partidulețului de buzunar va fi: „am înfrânt!”. Și ne vom mira de ce oamenii nu vor merge la vot sau vor vota cu psd-ul. Pai, uite de-asta!

  Reply
 • 17 octombrie 2018 at 19:40
  Permalink

  Atentie cei care nu-l votati pe Simion sa nu va treziți santajati prin Dambovitanews !

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro