Orban după demisia lui Caravețeanu: „Nu am avut o discuție pentru a putea înțelege motivele acestei demisii”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru Gazeta Dâmboviței că nu înțelege motivele demisiei președintelui PNL Dâmbovița și că acesta nu l-a căutat pentru a discuta eventualele probleme. Orban a aflat de la jurnaliști ca Marius Caravețeanu și-a înainitat, oficial, demisia.

Nu am avut cunoștiință despre demisia domnului Caravețeanu. Am apreciat, apreciez și voi aprecia activitatea domiei sale atât în calitatea de lider al PNL Dâmbovița, cât și în calitate de primar al orașului Răcari, cu rezultate deosebite. Nu înțeleg pe deplin  care sunt motivele care stau la baza acestei decizii. Nici nu am avut o discuție pentru a putea înțelege motivele acestei demisii. Am convingerea că domnul Caravețeanu va rămâne în continuare alături de PNL Dâmbovița și că va contribui la creștere partidului.” a declarat Ludovic Orban, la câteva minute de la transmiterea unui email către presa locală în care președintele PNL Dâmbovița și-a anunțat demisia.


Caravețeanu și-a înaintat demisia la ora 18:00, în debutul unei conferințe de presă în care l-a acuzat pe Gabriel Grozavu, numit „cel mai mare rău din politica liberală”, că a scurtcircuitat dialogul dintre liderul dâmbovițean și Ludovic Orban. În același timp, în textul demisiei a sugerat că Orban s-ar fi schimbat după câștigarea funcției. Totuși a evitat să declare răspicat care sunt motivele de nemulțumire și care sunt acuzațiile, concrete, pe care i le aduce lui Grozavu.

Caravețeanu nu a rezistat decât un an la conducerea PNL Dâmbovița. Este primul președinte ales după un lung șir de interimate impuse de la centru, unele cu oameni din afara organizației. Se pare că, pentru Marius Caravețeanu liberalismul dâmbovițean a fost mai dificil decât se vedea el în pozele de pe facebook. Cel mai probabil, la PNL Dâmbovița interimatul va fi asigurat tot de o persoană din afara organizației.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic