Obține granturi europene de până la 200.000 de euro cu ajutorul VERCONSULT OFFICE SRL

În această perioadă economică dificilă, investițiile se pot susține și prin granturi europene. Dacă ai planuri de investiții, un astfel de ajutoare de stat nerambursabile din fonduri europene poate fi obținut de IMM-uri și entități asimilate IMM-urilor și poate varia între 50.000 și 200.000 de euro. Sesiunea este deschisă până pe 29 ianuarie.

                    Condiții de acordare pentru astfel de granturi sunt:

  • IMM-uri și entități asimilate IMM-urilor  au avut activitate curenta/operațională desfășurată de minim un an înaintea depunerii cererii de finanțare;
  • IMM-uri și entități asimilate IMM-urilor au înregistrat profit operațional din activitatea curentă (activitatea de exploatare) în unul din exercițiile financiare din ultimii doi ani înainte de depunerea cererii de finanțare;
  • IMM-uri și entități asimilate IMM-urilor dispun de cofinanțare proprie a proiectului în procent de minim 35% din valoarea proiectului  de investiții solicitat pentru finanțare pentru regiunea București-Ilfov si minim 45% pentru celelalte regiuni.

Pentru stabilirea punctajului și sprijin în obținerea grantului, firmele pot apela, cu încredere, la societatea de consultanță și expertiză  , cu peste 13 ani de experienta, – VERCONSULT OFFICE SRL.  

VERCONSULT OFFICE SRL oferă servicii de Consultanță accesare fonduri europene și gurvernamentale; Consultanță și alte servicii conexe;  Salarizare și resurse umane; . Înființări firme și asistență privind orice modificări la Registrul Comerțului

VERCONSULT OFFICE SRL  colaborează zilnic cu peste 300 de societăți (întreprinderi mici și mijlocii), din diverse zone de activitate, prezente atât în Dâmbovița, cât și în alte județe din România, iar asta se datorează celor peste 13 ani de activitate.

Am învățat care sunt nevoile clienților, știm ce înseamnă parteneriatul pe termen lung, iar portofoliul nostru este cea mai bună dovadă.

Oferim servicii integrate de consultanță personalizate în funcție de nevoile clienților, iar pentru clienții noștri modul de lucru și beneficiile obținute prin intermediul serviciilor noastre se traduc în progres, eficiență și succes. În cursul anului 2020 am obținut pentru clienții noștri microgranturi și granturi capital de lucru în valoare de peste 2,6 milioane de euro” spun reprezentanții societății.

VERCONSULT OFFICE SRL

[email protected]

 Telefon 0766273501

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro