MORENI: Consilierul local Nicolae Eugen Răbaea renunță la calitatea de membru PNL

Consilierul local PNL Moreni, Nicolae Eugen Răbaea, și-a anunțat astăzi demisia din Partidul Național Liberal. Răbaea este cel mai cunoscut membru al PNL Moreni și cel mai activ critic al actualei conduceri a primăriei municipiului. Moreni a fost condus după Revoluțe doar de către PSD. Totuși, criticile la adresa primarului social democrat în cadrul Consiliului Local, i-au fost interzise lui Răbaea de către conducerea PNL Moreni, reprezentată de o apropiată a vicepreședintelui Gabriel Grozavu. Recent, partidul l-a tras pe linie moartă deși părea favorit la câștigarea fotoliului de primar. Demisia echivalează și cu pierderea calității de consilier local.

Totuși, Răbaea spune că nu jocurile l-au determinat să renunțe, ci modul în care PNL gestionează criza create de coronavirus. Consilierul local a criticat măsurile luate în contextul actual:

Dragi prieteni,

După cum bine ați observat, în ultima perioadă, m-am abținut să răspund unor atacuri, dar mai ales să am un punct de vedere bine susținut, față de partidul pentru care am militat până în prezent.
Recunosc că mă așteptam la acest joc murdar pe care la făcut PNL Dâmbovița și știam că aici o să se ajungă, pentru că, de atâția ani, am reușit să-i cunosc pe fiecare în parte. Nu am spus nimic pentru că eu nu sunt un om care dezbină, toată viața mi-a plăcut să unesc, să fim o echipă!
Dragi prieteni, mă cunoașteți, nu o să încep să arunc cu noroi în nimeni! Dumneavoastră sunteți cei care îi veți judeca!
Eu rămân același tânăr cu poftă de muncă, dornic de a face ceva pentru acest oraș, pe care-l iubim cu toții, nerăbdător în a face bine!
Mă uit cum este gestionată această pandemie, atât la nivel central , cât și la nivel județean, și mă minunez! PNL a devenit un partid al incompetenților! Cel puțin, pe plan local, nu am văzut un lider care să ia atitudine, să-i pese de oameni, să-i ajute în aceste momente grele!
Eu , împreună cu echipa mea de tineri, am încercat să ajutăm așa cum am putut, pe cont propriu, și ne mândrim că putem fi de folos! Și o vom face în continuare!
Dragi prieteni, mă delimitez de modul în care a ales PNL să reacționeze în această perioadă, nu-i critic, dar nici nu pot închide ochii, când știu că oamenii au de suferit.
Astăzi, am ales să părăsesc acest partid, pentru că nu mă mai regăsesc aici, simt că nu ăsta îmi e locul!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care a ales să nu-i ajute pe români în clipele grele!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care ordonă ca bătrânii să fie alergați pe stradă de către polițiști, și amendați cu mii de lei!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-i transformă pe români în sclavi și îi trimite la cules de sparanghel, pentru a relansa economia altor state, în timp ce economia României este în prăpastie!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-și concediază românii, le taie pensiile și salariile!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!
Vreau însă să fiu lângă dumneavoastră și împreună să facem ceva pentru noi, pentru morenari și pentru Moreniul nostru!

Așa să ne ajute Dumnezeu! 

Nicolae Eugen Răbaea


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro