“Manevra lui Traian și a lui Adrian” – Rămas fără preşedinte, ProRomânia Titu împrumută un liberal

Acuzaţie de colaborare PNL – ProRomânia, la Titu. După ce fostul preşedinte, Silviu Rădoi, a renunţat la formaţiunea lui Ponta şi a trecut la PSD, Pro a anunţat drept candidat un fost consilier local PNL – asistenta medicală M ihaela Ciobanu. PSD Titu spune că prin această manevră, ProRomânia doreşte sî îl ajute pe actualul primar PNL la alegerile locale:

Ce avem noi aici?! Echipa lui Traian, infiltrată în alte echipe!

De ce? Pentru că Traian știe că scaunul său e mai nesigur decât oricând și speră că printr-o alianță de conjunctura cu partidul lui Ponta, va reuși să își mai asigure un mandat (acest lucru nu se va întâmpla, însă).
Așa că o trimite pe fosta vice liberală, să fie candidatul ProRomânia. O soluție de avarie, după ce liderul ProRomânia Titu, Silviu Rădoi, s-a alăturat echipei PSD Titu, sătul de jocurile murdare. Speră că noua candidată să rupă ceva voturi din stânga… lucru imposibil dacă ne uităm la compoziția “delegației” care a însoțit-o ieri prin oraș.
Manevra lui Traian și a lui Adrian nu este prima de acest gen. Traian a mai primit sprijin din partea lui Adrian și în perioada 2014 – 2016, când organizația PSD a fost sacrificată pentru că el să câștige un nou mandat.
De data aceasta, însă, lucrurile sunt simplu de văzut și din afară. Poate cei doi și-au mai pierdut din îndemânarea de sforari. Sau poate, orașul s-a săturat de manevre!
Suntem o echipă care a muncit mult și serios, am reconstruit PSD Titu, și anul acesta vă așteptăm pe toți locuitorii orașului să susțineți candidatul nostru și proiectul nostru #pentruTitu. Nu pentruTraian, nu pentruAdrian!
Pentru noi toti! #Vlad #pentruTitu” a anunţia PSD Titu, pe pagina de facebook.

Acuzaţiile nu par lipsite de sens, dacă ne uităm la istoricul relaţiilor dintre cei menţionaţi. Traian Niculae, actualul primar PNL, provine, de fapt din PSD. El a plecat în urma unor certuri interne cu Adrian Ţuţuianu. Între timp, şi Adrian Ţuţuianu a părăsit partidul, fiind exclus, tot într-un scandal intern. Aşa că ambii au ca duşman comun fostul partid.

Mihaela Ciobanu a fost chiar viceprimar al lui Traian Niculae, dar a demisionat la începutul anului trecut din consiliul local, unde reprezenta PNL.  Asta ar putea părea un argument în favoarea sa. Totuşi, demisia a venit în contextul altui conflict, de mare anvergură, între Traian Niculae şi PNL Dâmboviţa, în urma căruia şapte consilieri au demisonat. Totul a pornit de la acordarea titlului de cetăţean de onoare lui Ion Nicolae. Aşa că PNL judeţean aproape a ras PNL local de pe hartă, pentru a-i pune beţe în roate lui Traian şi relaţiei sale personale cu Nicolae. Între timp, o dată cu schimbarea conducerii PNL, partidul şi-a revizuit atitudinea faţă de primarul din Titu şi i-a iertat toate cele. Iar mulţi dintre revoluţionari s-au întors lângă “măcelărie”.

În cuvinte mai puţine, duşmanul duşmanului a devenit prieten!  Pare că după Târgovişte, alegerile de la Titu sunt cele mai animate din judeţ, situaţia fiind una echilibrată.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro