Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Lucruri pe care trebuie să le știți despre pensulele de machiaj

A avea o varietate de pensule de machiaj de calitate este atât de important pentru rutina dvs. de frumusețe. Ați fi surprinsă de modul în care diferite tipuri de pensulă de machiaj pot schimba modul în care acesta este aplicat și, în cele din urmă, cum arătați! Iată câteva dintre cele mai frecvent utilizate pensule de machiaj – și tot ce trebuie să știți despre utilizarea și îngrijirea lor:

Burete de machiaj

OK, știm că nu este o pensulă de machiaj, dar face ceea ce poate face o pensulă și multe altele – un burete este un multi-tasker atunci când vine vorba de instrumente de înfrumusețare. Un mod obișnuit de a folosi buretele în formă de ou la îndemână este aplicarea și finisarea machiajului feței. Încercați să aplicați un fond de ten sau o cremă hidratantă colorată pe toate zonele feței, apoi folosiți buretele de înfrumusețare pentru a tampona ușor și a finisa produsul pe piele. Vă va oferi un aspect imaculat.

Pensulă de machiaj pentru corector

De obicei fermă și conică, o pensulă de machiaj pentru corector sau anticearcan este cea mai bună modalitate de a acoperi orice imperfecțiuni pe care le ratează machiajul feței. Puneți o mică picătură de anticearcan în partea din spate a mâinii, introduceți pensula în produs și apoi aplicați unde aveți nevoie de o acoperire suplimentară – cum ar fi sub ochi sau peste orice alte zone cu probleme.

Pensulă de machiaj pentru pudră de față

O pensulă mare, pufoasă, cu o formă rotunjită – gândiți-vă la o pensulă de machiaj pentru pudră drept una dintre (dacă nu chiar cea mai) cele mai versatile pensule pe care le puteți deține. Folosiți-o pentru a aplica pudră presată, pulbere, pudră de fixare, sau orice alt tip de pudră. Este foarte, foarte versatilă. Pentru un aspect imaculat, asigurați-vă că eliminați produsul în exces de pe pensulă, înainte de a-l aplica pe față.

Pensulă de machiaj pentru pudră bronzantă

Este incredibil cum un pic de pudră bronzantă poate transforma cu adevărat fața și aspectul general, nu? Pentru a utiliza această pensulă, trebuie doar să folosiți o pudră bronzantă și să o aplicați pe golurile obrajilor. Puteți folosi partea non-unghiulară a pensulei pentru a vă evidenția pomeții.

Pensulă de machiaj pentru fard de obraz

O pensulă de blush sau fard de obraz este o versiune mai mică a unei pensule pentru pudră. Este destul de pufoasă și este minunat pentru finisarea pe zone mai mici ale feței (cum ar fi obrajii). Începeți cu rotirea pensulei în fardul de obraz și aplicarea acestuia pe pomeții obrajilor într-o mișcare circulară (p.s. A zâmbi face acest lucru mai ușor).

Pensulă de machiaj pentru fard de pleoape

Probabil puteți ghici că intenția unei pensule de fard de pleoape este de a aplica farduri pe ochi. Aplicația nu trebuie să fie foarte precisă – de aici va interveni o pensulă de blending – deci o versiune pufoasă va funcționa. Oh, și cu cât este mai pufoasă, cu atât va fi mai blândă pe pleoape (ceea ce va ajuta la combaterea îmbătrânirii)!

Pensulă de machiaj pentru blending

Această pensulă este extrem de potrivită pentru blendingul sau finisarea fardurilor pe pleoapă. După ce ați aplicat o culoare de fard de pleoape, folosiți-o pentru a aplica farduri suplimentare colțurilor pleoapei. Pe măsură ce aplicați, încercați să folosiți mișcări circulare minuscule în timp ce deplasați  pensula de machiaj – acest lucru vă va ajuta să vă finisați cu adevărat machiajul.

Asigurați-vă că vă curățați corect pensulele de machiaj!

Pentru a vă menține pensulele – și tenul – în formă bună, ar trebui să vă curățați pensulele o dată pe săptămână. Curățarea pensulelor de machiaj nu este, se obicei, tocmai în partea de sus a listei de sarcini, dar iată de ce ar trebui să fie: bacterii care duc la erupții.

 

Puteți găsi produse de curățare speciale pentru pensule de machiaj, sau puteți folosi șamponul dvs. normal (sau șamponul pentru bebeluși) sau chiar un produs de curățare delicat.

 

În timp ce le spălați, învârtiți pensulele în palma mâinii pentru a ajuta la eliberarea oricărui produs vechi – pentru bureți, stoarceți-i în timp ce îi clătiți. După ce v-ați spălat pensulele și le-ați clătit sub apă caldă, așezați-le pe un prosop pentru a se usca.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media