Life Style: Măsuța de cafea – piesa de mobilier multifuncțională de care ai nevoie in living

Foarte multe persoane au tendința de a renunța să mai cumpere măsuțe de cafea, chiar dacă acestea sunt piese de mobilier multifuncționale care își vor dovedi utilitatea în mumeroase moduri, inclusiv ca piese de efect care să completeze designul camerei. Îți prezentăm mai multe moduri în care măsuța de cafea îți poate fi de folos.

Un suport elegant pentru cănile de cafea și pentru gustări

Măsuțele de cafea sunt cel mai elegant suport pentru cănile de cafea și pentru gustări atunci când ai musafiri și vrei să socializezi cu prietenii. Nu este deloc elegant să lași cănile pe marginea bibliotecii sau a comodei din sufragerie. Cu ajutorul unei măsuțe de cafea te vei putea prezenta impecabil în fața tuturor invitaților, oricât de pretențioși ar fi aceștia.

Măsuța de cafea poate fi suportul ideal pentru cărți

Probabil preferi să stai pe canapea în living și să citești. Cu ajutorul măsuței de cafea vei putea să ai totul la îndemână: cărțile preferate, telefonul, iPodul și cana de ceai sau de cafea de care ai nevoie pentru relaxare. Nu mai este necesar să lași totul pe piesele de mobilier din jur, încurcând alți membrii ai familiei care vor să se așeze și nici să pui totul pe podea, riscând să verși cănile și să pui în pericol parchetul sau alte obiecte amplasate pe podea.

Măsuțele de cafea sunt elemente de efect într-un living

Dacă ai nevoie de o piesă de mobilier interesantă pe care să o transformi și în obiect decorativ sau chiar în piesă centrală, măsuța de cafea este cea mai bună alegere. In magazinul online ACAJU.RO poți găsi modele de măsuțe de cafea din lemn, sticlă, metal sau materiale combinată, cu un design unic și modern, pe care să le integrezi cu ușurință în decorul general al livingului. Astfel, măsuța de cafea va avea pe laângă utilitatea practică și scop decorativ, conferind eleganță și rafinament interiorului.

Temele cu copiii la măsuța de cafea

Atunci când copilul vrea să schimbe mediul plictisitor în care își face temele și nu este atras de birou, o măsuță de cafea suficient de înaltă este o idee foarte bună. El își poate face temele în living, astfel încât să schimbe pentru câteva zile mediul, dar și să fie mai aproape de părintele care îl supraveghează în timp ce acesta are altceva de făcut.

O cină romantică pe măsuța de cafea

Cele mai multe măsuțe de cafea au un design interesant și romantic. Poți organiza o cină romantică pentru persoana iubită utilizând măsuța de cafea. Dacă vrei să fii romantic, lumânările se vor reflecta frumos într-o măsuță din sticlă. Pentru că cel mai probabil veți lua masa stând pe podea pe perne, atmosfera va fi cu siguranță una relaxată și caldă.

Lista de moduri de utilizare a măsuței de cafea este cu siguranță mai lungă iar acestea sunt doar câteva exemple.  Toate exemplele expuse în ceea ce privește modul de folosire a măsuței de cafea fac ca această piesă de mobilier să fie una multifuncțională, care nu ar trebui să lipsească din niciun living.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro