Liberalii târgovișteni, glume pe seama administrației: “Am avut emoții că o să înceapă lucrările la metrou”

Liberalii târgovișteni au catalogat drept exagerată, din punct de vedere al comunicării mediatice făcute de primăria Târgoviște, desființarea liniei ferate de pe I. C. Brătianu.

Ni s-a descris cu lux de amănunte cum se vor face săpături, cum se va îngropa un cablu de curent prin pământ, cum se va turna beton și apoi vor fi asfaltați…. 100 de metri  pătrați. Vă spun sincer că am avut emoții că o să înceapă lucrările la metrou în Târgoviște, la cât povesteau că au de săpat, dar apoi m-am lămurit că îngropau un cablu de mare putere. Eu știu niște firme care îngroapă cabluri de mare putere,săptămânal și nu fac conferințe de presă. Au promis că termină în weekend, dar a trecut o săptămână și nu au încheiat.” a spus preedintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Este vorba despre desființarea bucății din calea ferată, proprietatate a UPET, care tăia Bulevardul I.C. Brătianu, în zona Cartierului CFR. Desființarea are legătură cu drumul de acces către viitorul mall care va fi construit pe lângă calea ferată, din I.C. Brătianu până în zona fostei Unități militare de la Gară. Lucrarea a început pe 2 februarie și nu a fost, încă, finalizată.

Cu intenție sau pur și simplu din neștiință, protagonistii acestui eveniment media (n.r. conferință de presă) au prezentat de o manieră descalificantă aspecte care țin de administrația publică locală, ignorând evidența iar, pe alocuri, frizând ridicolul!” a replicat primarul Stan pe pagina sa de facebook.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro